Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

LED kaarsen

Ben je op zoek naar goedkope LED kaarsen en LED theelichtjes? Tuincentrum Eurofleur in Leusden heeft een ruim aanbod van deze kaarsen. Een LED kaars geeft net zo goed een flikkerend schijnsel, alleen zijn ze een heel stuk veiliger omdat ze niet echt branden maar werken op een batterij.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten
Vergelijk (0)

LED kaarsen zijn ideaal om dagelijks en veelvuldig te gebruiken zonder gevaar. Tuincentrum Eurofleur te Leusden heeft alles voor je op het gebied van LED kaarsen en LED theelichtjes. Je kunt ze eenvoudig bij ons in de webshop bestellen of in het tuincentrum kopen. We verkopen o.a:

  • LED kaarsen voor buiten
  • LED kaarsen rood
  • LED kaarsen voor binnen
  • LED kaarsen roze

LED kaars kopen: ideaal voor kinderen

De LED lichtjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn daardoor onmisbaar in elk huishouden. Ze geven bijna net zoveel rust en sfeer als een gewone kaars. Daarnaast geeft het je een veiliger gevoel, want met de LED lampjes kan er niets gebeuren. Je hoeft dus ook niet continu huisdieren in de gaten te houden of kinderen te waarschuwen voor de warmte van de kaars. Ze worden dan ook regelmatig gebruikt op scholen bij de viering van het kerstfeest, of tijdens een lampionentocht in zelfgemaakte lampionnen.

Tuincentrum Leusden, Utrecht, Woudenberg, Amersfoort en Soesterberg

LED kaars - Overal te gebruiken

Onze LED kaarsen bevatten geen vuur, dus zelfs als je even buiten de deur gaat, kun je de lichtjes met een gerust gevoel thuis laten branden. Daarom zijn ze ook ideaal om te gebruiken op bijvoorbeeld een kinderkamer in plaats van een gewoon nachtlampje. Of denk eens aan kantines van bedrijven, op kantoor, bij verenigingen, dansscholen, bejaardenhuizen of ziekenhuizen. Zelfs de horeca maakt regelmatig gebruik van deze soort lichtjes, dus waarom jij niet?