• kleurboeken en speelgoed

  kleurboeken en speelgoed

Kleurboeken en speelgoed

Kleurboeken en speelgoed voor alle leeftijden. De kleurboeken voor volwassenen bevatten gedetailleerde illustraties die jij op je eigen manier kunt inkleuren. Ideaal voor een relaxte avond op de bank! Maar ook om je dag rustig te beginnen is kleuren zeer geschikt. Naast kleurboeken voor volwassenen zijn er ook verschillende kleurboeken voor kinderen te verkrijgen. Samen kleuren is tenslotte nóg leuker! Bekijk hieronder ons aanbod van kleurboeken en speelgoed. 

Geen producten gevonden

Kleurboeken trampoline - speelgoed kinderen - kopen - leusden

Kleurboeken gaan al enorm lang mee en vormen nog steeds favoriet bij jong én oud. Door het gebruik van kleurboeken leer je al snel op jonge leeftijd binnen de lijntjes te kleuren en te focussen. Wist je trouwens dat het kleuren en inkleuren van tekenboeken rust in je hoofd geeft? Je bent namelijk alleen gefocused op het zo goed én mooi mogelijk inkleuren van de afbeelding en tekening. Pak daarom gewoon eens je stiften of kleurpotloden erbij en maak er iets moois van! Wij hebben bijvoorbeeld:

 • Kleurboeken disney
 • Kleurboeken kind
 • Kleurboeken volwassen
 • Kleurboeken peuters

Je kunt het in onze webshop bestellen of bekijken in onze winkel in Leusden. 

Speelgoed

Kinderen willen vaak alleen maar spelen, spelen en nog meer spelen. Zo spelen jouw kinderen met speelgoed, met andere kinderen, spelen zij op school en thuis. Speelgoed en met elkaar spelen, vormen de eerste ervaringen met materiaal, vormgeving en schoonheid. Eurofleur in Leusden levert enkel top kwaliteit speelgoed en wij vinden het belangrijk dat ons speelgoed veilig en mooi blijft. Een greep uit ons speelgoedaanbod is als volgt:

 • Trampoline
 • Zwembad
 • Schommel
 • Speelhuisjes
 • Loopfietsen

Wij hebben een breed assortiment aan poppen, speelhuizen, puzzels, houten speelgoed, kaarten en nog veel meer! Denk bijvoorbeeld ook aan zand- en watertafels, klimtoestellen, skelters en kinderfietsen. Ben jij juist toe aan iets meer uitdaging op het gebied van knutselen? Dan zijn de producten van Studio Roof zeker weten iets voor jou. Bij Eurofleur zijn meerdere producten van Studio Roof verkrijgbaar. Ben jij gek op het knippen en plakken van gedetailleerde 3D objecten? Dan kan je je geluk op met ‘The Paper Creative Collection’ van Studio Roof. Eurofleur verkoopt van Studio Roof ook nog speelgoed voor verschillende leeftijden en leuke pop-out kaarten van karton.

Jouw kind of kinderen gaan zonder twijfel blij zijn met ons speelgoed, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u uw twijfels heeft. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het formaat van het speelgoed, de veiligheid hiervan of bijvoorbeeld welk merk u het beste kunt kiezen. Dat is natuurlijk bij tuincentrum Eurofleur geen probleem. Onze werknemers helpen u graag verder en kunnen u daarbij goed adviseren door jarenlange ervaring. Kom eens gezellig langs het grootste tuincentrum van Midden Nederland: Eurofleur te Leusden en bekijk het voor jezelf! 

Naast kleurboeken en speelgoed heeft Eurofleur ook een breed assortiment aan kamerplanten, kussens en plaids, kaarsen en zijdebloemen.