Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen voor de tuin zijn onmisbaar! Denk aan een aanslagreiniger, HG waterdicht voor gevels, hardhout vernieuwer en groene aanslagreiniger. Het onderhouden van je tuin wordt steeds belangrijker en het daarbij komende onderhoud ook. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten
Vergelijk (0)

HG groene aanslagreiniger kopen

De HG groene aanslagreiniger is een enorm populair product in ons tuincentrum. Deze groene aanslag reiniger verwijdert de bekende grauwe, groene sluier, ook wel bekend als de algengroei. As je groene aanslag wilt verwijderen dan is de HG groene aanslag reiniger een ideaal product. Hij verwijdert de algengroei van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten, grafzerken en nog veel meer. Groene aanslag verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest!

  • Binnen 36 uur heb je al resultaat
  • Goed voor een behandeling tot ongeveer 200 m2
  • In verdunde vorm geen effect op gras en planten

Groene aanslag binnen 36 uur verwijderen

Ja je hoort het goed: na slechts 36 uur nadat je de HG groene aanslagreiniger hebt aangebracht, is de algengroei al verdwenen. De reiniger zet zich namelijk vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Uiteraard kun je ervan uitgaan dat onze groene aanslagreiniger niet schadelijk is voor gras en planten.

Hoe ga je aan de sla met HG groene aanslag reiniger?

Het is heel erg simpel en je bent in slechts 3 stappen al klaar. Verwijder nu ook algengroei van terrassen, paden, muren en meer met behulp van HG groene aanslag reiniger:

  1. Is het droog weer? Dan kun je de groene aanslagreiniger gaan gebruiken: bij voorkeur in een periode waarin de eerste 2 dagen geen regen wordt verwacht.
  2. Steek voordat je aan de slag gaat eerst het aanwezige mos weg.
  3. Nu moet je de HG groene aanslagreiniger oplossen in een verhouding van 1 : 20 met water. Deze oplossing kun je aanbrengen met een gieter of plantenspuit.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

HG Terrastegel vernieuwer

Jouw terrastegels reinigen kun je heel gemakkelijk met de HG terrastegel vernieuwer! Jouw tuintegels schoonmaken en reiniger is nu in no-time gedaan. De HG terrategel vernieuwer is een hele krachtige, maar eenvoudig zelfreinigend middel dat gemakkelijk atmosferische vervuilingen op grindtegels en terrastegels verwijdert. Het is namelijk algemeen bekend dat terrastegen na verloop van tijd altijd een beetje grauw en vies worden. ​

  • Uitermate geschikt voor o.a grindtegels
  • Volledig zelfreinigend middel
  • Je hoeft niet zelf te gaan schrobben of boenen

Ook voor bestrijdingsmiddelenbewateringtuingereedschap en meststoffen hoef je niet verder te zoeken! Kom langs bij het grootste tuincentrum van Midden-Nederland en laat je inspireren. Tot snel!

Tuinmeubelen