Eenjarige planten

Een eenjarige plant kopen, doe je gemakkelijk bij tuincentrum Eurofleur in Leusden. Je kunt maandenlang genieten van de mooiste bloeiende bloemen in jouw tuin. Eenjarige planten zoals Viooltjes, Petunia's en de Lobelia lijken vaak eindelijk te bloeien en zijn daarom enorm populair. Ons perkgoed is te koop in allerlei soorten, maten en kleuren en bijkomend voordeel? Ze hebben relatief weinig verzorging nodig!

Dit is een selectie, staat wat u zoekt er niet tussen, neem gerust contact met ons op per mail of telefoon, wij hebben een uitgebreidere collectie in de winkel staan. Let op: Deze plantjes moeten worden afgehaald in ons tuincentrum in Leusden.

 

 

Eenjarige planten en bloemen zaaien

Een eenjarige plant wordt ook wel perkplant of zomerbloeier genoemd. Je kunt ongeveer een zomer lang genieten van deze bloeiende planten in bijvoorbeeld jouw balkonbak of in jouw tuin buiten. Je kunt een eenjarige plant zien als een plant die ongeveer een zomer bloeit en daarna afsterft. Je kunt deze tuinplanten ook in een mooie bloempot of bloembak zetten van bijvoorbeeld kunststof, glaswerk, keramiek of mandwerk, maar zorg er dan altijd voor dat ze genoeg voeding krijgen. Of je nu op zoek bent naar eenjarige bloemen voor bloembakken, eenjarige bloemen met blauwe of roze bloemen.. Je gaat het gegarandeerd vinden bij ons tuincentrum in Leusden. 

 

Eenjarige planten met paarse bloemen kopen

Eenjarige planten met paarse bloemen zijn enorm populair, denkt u maar eens aan de Lobelia, Viooltjes en de Hanekam. Het zijn ook nog eens stuk voor stuk sterke planten voor buiten in de tuin. Ook eenjarige planten met roze bloemen worden steeds meer gewild, zoals de Begonia, Petunia en de Winterheide. Voor welke kleur kies jij? Roze, geel, blauw of toch liever voor rood? Kom langs ons tuincentrum en bekijk het aanbod. 

Soorten éénjarige planten

Mensen verschillen nu eenmaal van smaak en gelukkig hebben we daarom een enorm aanbod van eenjarige tuinplanten. Zo kan het haast niet voorkomen dat er geen tuinplant voor je bij zit! Wij verkopen onder andere de volgende eenjarige tuinplantjes:

  • Petunia
  • Violen
  • Fuchsia
  • Leeuwenbek
  • Begonia
  • Afrikaantje
  • Goudsbloem

Tuintips perkplanten

Assortiment perkplanten en tuinplanten bij Eurofleur

Onze perkplanten zijn volop verkrijgbaar in ons tuincentrum in Leusden. Ook eenjarige planten met zeer aromatische blaadjes of tuinplanten voor in de schaduw zijn er voor je beschikbaar. Vanaf ongeveer maart toveren wij ons tuincentrum om tot een unieke bloemenzee met volop keuze uit allerlei eenjarige planten, vaste planten, borderplanten, klimplanten & nog veel meer. Bloemen in hangpotten of grote plantenbakken zijn er ook veelal beschikbaar. Onze werknemers staan voor je klaar om advies te geven over de hoeveelheid water die de planten nodig hebben, de standplaats van de tuinplant en meer over de verzorging van jouw favoriete tuinplantje. 

Wat hoort er nog meer bij eenjarige planten?

In onze tuincentra verkopen wij diverse potten voor buiten, denk maar aan: grote platenbakken, kleine bloempotten, van kunststof of keramiek, leuke manden en mooie hangpotten. Ook verkopen wij speciale plantenvoeding zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van de perkplanten. Ook voor andere tuinproducten, zoals tuinmeubelentuinverlichtingbarbecuesbeschermhoezen en parasols kun je bij ons tuincentrum terecht. 

Top 3 eenjarige planten