Eurofleur Leusden
Abonneer je op onze nieuwsbrief voor aanbiedingen, wekelijkse tuintips en nog veel meer

De Eurofleur App

Eurofleur app

Spaar punten met de Eurofleur App!

Met de Eurofleur App ben je altijd op de hoogte van al de lopende acties, spaar je punten op basis van je aanwezigheid in de winkel, bewaar je al je aankoopbonnen digitaal en word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en activiteiten in de winkel.

Download de App, registreer en ontvang 100 punten!

Je aanwezigheid wordt beloond!
Met de app van Eurofleur spaar je al op het moment dat je onze winkel binnenloopt!
Bij ieder bezoek aan onze winkel spaar je ook 10 punten.

Dit is hoe de app werkt:
De app van Eurofleur werkt met behulp van iBeacon technologie. Het klinkt heel moeilijk,
maar is eigenlijk heel simpel.
In de Eurofleur winkel bevinden zich op verschillende plekken iBeacons. Dit zijn kleine kastjes die signalen oppikken van telefoons waar de Eurofleur app op is geïnstalleerd (en waarbij de bluetooth en locatievoorziening aanstaat). Op het moment dat je langs zo’n kastje loopt, krijgt een iBeacon een signaal dat er een telefoon met App in de buurt is en kan er speciale productinformatie naar voren komen of worden er gespaarde punten op de app gezet.
Extra fijn:
Zodra je je in de entree van onze winkel bevindt, ontvang je automatisch 10 punten. Je hoeft de app daarvoor niet geopend te hebben. De app op je telefoon hebben staan en je bluetooth geactiveerd houden is voldoende om hiervan te profiteren.

Dit moet je doen:
• Download de app GRATIS in de appstore of Googleplay
• Zet je bluetooth aan
• Zet je locatievoorziening aan. Is het niet gelukt of wil je dit aanpassen? Ga dan naar instellingen/privacy/locatievoorzieningen/Eurofleur en sta de toegang altijd toe.
• Begin met sparen!

Waardepunten verzilveren
Je kunt de gespaarde punten in de App verzilveren door het aantal punten aan een van onze kassa medewerkers te laten zien. De medewerker zal dan met een unieke code het gespaarde saldo in mindering brengen op uw aankoop.

Extra informatie
Deze app ondersteunt Android smartphones vanaf softwareversie 4.3 Jelly Bean en Apple iPhone vanaf 4S i.c.m. iOS 7.
Om automatisch te kunnen sparen behoort de Bluetooth verbinding op uw smartphone geactiveerd te zijn. Je hoeft je géén zorgen te maken over het snel leeglopen van de batterij omdat dat met Bluetooth Smart 4.0 LE (Low Energy) tot het verleden behoort.iBeacon app
iBeacon maakt gebruikt van Bluetooth Smart 4.0 Low Energy technologie. Een beacon doet wat de naam al suggereert, als baken functioneren. Een iBeacon zendt permanent een identificatiesignaal uit.
Het identificatiesignaal van een iBeacon kan alleen worden gebruikt door een app die geïnstalleerd is op de telefoon van een gebruiker. Zonder deze app kan iBeacon niets.
Daarom is iBeacon juist een technologie die de privacy van de gebruiker respecteert en werkt met een opt-in en opt-out principe. Dat is dus volkomen anders dan technologie als people counters of wifi tracking waarbij gebruikers geen keus hebben of ze gevolgd worden.Houd de Bluetooth aan
Onze app functioneert zowel op Android als Apple smartphones. Wil je weten of jouw toestel ook beschikt over Bluetooth Smart 4.0 LE klik dan op de volgende link: http://www.bluetooth.com/Pages/Bluetooth-Smart-Devices-List.aspx
Onze app ondersteunt Android smartphones vanaf versie 4.3 Jelly Bean en vanaf iPhone 4S iOS 7.Privacy
De mobiele app van Eurofleur maakt gebruik van iBeacons. iBeacon is een technologie die de privacy van de gebruiker respecteert en werkt met een opt-in principe.
Door het inzetten van iBeacons zijn wij zonder jouw toestemming niet in staat informatie te herleiden tot één specifiek persoon. Pas vanaf het moment dat je je vrijwillig kenbaar maakt kunnen wij data aan jouw persoonsgegevens koppelen.
Wij zullen dit doen om je een maximale gebruikservaring te bieden, je te belonen voor het feit dat je klant bent en je op onregelmatige basis aanbiedingen doen waarmee wij je positief willen verrassen.
Wij delen jouw (persoons)gegevens niet met derden. Je privacy is gewaarborgd.
Op zoek naar iets specifieks? Kom naar de winkel of vraag het ons!

Je vindt ons in Leusden (vlakbij Amersfoort & Utrecht)

Elke zondag open van 12.00 uur – 17.00 uur

Online bestellen

Online bloemen of een cadeaubon bestellen

Op zoek naar iets specifieks? Kom naar de winkel of vraag het ons!