Kerstballen

Kerstballen zijn er in allerlei soorten en maten. Een kale kerstboom zorgt niet echt voor die unieke kerstsfeer, dus het kopen van kerstballen is onmisbaar tijdens Kerst. Kerstballen horen uiteraard in de kerstboom, maar je kunt ze ook leuk in een vaas of dienblad plaatsen als leuke kerstdecoratie. Ontdek in onze webshop de kerstballen collectie van 2018 of kom bij ons tuincentrum langs in Leusden. Bekijk hieronder ons aanbod. 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Je kunt eenvoudig bij ons tuincentrum Eurofleur kerstballen vanuit uw stoel kopen en bestellen of u kunt bij ons langskomen in Leusden, midden Nederland. Aan u de keuze. De kerstballen van dit jaar zijn er in veel verschillende stijlen en materialen. Als u voor de klassieke kerstsfeer kiest, dan zijn rode en gouden kerstballen voor u de beste keuze. Bent u wat moderner en houdt u van nét een beetje anders? Dan zijn glazen kerstballen en pieken voor u een betere aansluiting. Wij doen ons best om ieder jaar weer een erg breed kerstassortiment uit te brengen en u daarmee voorzien van de mooiste kerstballen en andere kerstdecoratie. De populairste kerstballen zijn:

  • Plastic kerstbal
  • Grote kerstbal
  • Glazen kerstbal
  • Groene kerstballen
  • Zwarte kerstballen

Kerstballen kopen Leusden

Kinderen zijn een van de grootste wonders in het leven, maar ze kunnen ook erg druk zijn waardoor kerstballen vaak stuk gaan. Plastic kerstballen zijn daarvoor een goede oplossing. Deze plastic kerstbal is bijna onbreekbaar en gaat daardoor veel langer mee dan een normale kerstbal. Dit is ook erg handig als je bijvoorbeeld huisdieren hebt. De kerstballen zijn gemaakt van een harde kunststof die bestemd zijn tegen een stootje. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over het decoreren van jouw kerstboom. Daarnaast zijn er ook extra grote kerstballen te bestellen bij ons of af te halen in Leusden. Deze vallen goed op en geven net dat beetje extra.

Naast kerstballen, zijn pieken uiteraard ook enorm van belang rondom Kerst. Onze kerst pieken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Bij het kopen van een piek is het belangrijk om van te voren te weten hoe hoog uw plafond en kerstboom is. Wij verkopen onder andere plastic kerstpieken en luxere glazen pieken. Er is voor ieder wat wils. 

Kerstballen set

Als u voor een makkelijke keuze rondom de kerst stress gaat, dan is een kant en klare set met kerstballen voor u de juiste keuze. Door onze experts en stylisten zijn deze sets samengesteld waardoor de kleur en het materiaal precies op elkaar is afgestemd. En uiteraard zijn deze kerstballen handig verpakt in onze opbergbox. Hierdoor kun je ieder jaar weer de kerstballen opruimen, opbergen en weer gebruiken voor volgend jaar. 

Naast onze kerstballen, hebben wij ook kunstkerstbomen, kerstverlichting en andere kerstdecoratie. Kom gewoon eens gezellig langs bij Eurofleur in Leusden en bekijk het zelf!