Kerstballen & slingers

Kerstballen zijn er in allerlei soorten en maten. Een kale kerstboom zorgt niet echt voor die unieke kerstsfeer, dus het kopen van kerstballen is eigenlijk onmisbaar tijdens Kerst. Kerstballen horen uiteraard in de kerstboom, maar je kunt ze ook leuk in een vaas of dienblad plaatsen als leuke kerstdecoratie. Ontdek in onze ons tuincentrum de kerstballen collectie van dit jaar!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Kerstballen kopen | Tuincentrum Eurofleur

Welke kleur kerstballen?

Je kunt bij tuincentrum Eurofleur eenvoudig kerstversiering vanuit jouw stoel bestellen of je kunt bij ons langskomen in het centraal gelegen Leusden. Aan jou de keuze. De kerstballen van dit jaar zijn er in veel verschillende stijlen en materialen. Als je voor de klassieke kerstsfeer kiest, dan zijn rode en gouden kerstballen voor jou de beste keuze. Ben je wat moderner en houd je van nét een beetje anders? Dan zijn glazen kerstballen en pieken voor jou een betere aansluiting. We hebben van alles: van de klassieke kerstballen tot aan de meest bijzondere, bijvoorbeeld in de vorm of print van een een panter of zebra! Wij doen ons best om ieder jaar weer een erg breed kerstassortiment uit te brengen en jou daarmee te voorzien van de mooiste kerstversieringen en andere kerstdecoratie. De populairste kerstballen zijn:

  • Plastic kerstbal
  • Grote kerstbal
  • Glazen kerstbal
  • Groene kerstballen
  • Zwarte kerstballen
  • Witte kerstballen

Kerstballen kopen | Tuincentrum Eurofleur

Waar vind ik plastic kerstballen? Bij Eurofleur!

Je bent natuurlijk dol op je kinderen, maar je hebt ze waarschijnlijk niet graag spelend bij de kerstboom. Glazen kerstballen zijn prachtig, maar kunnen door al dat speelgeweld gauw kapot gaan. Plastic kerstballen zijn daarvoor een goede oplossing. Deze plastic kerstbal is bijna onbreekbaar en gaat daardoor veel langer mee dan een normale kerstbal. Dit is ook erg handig als je bijvoorbeeld huisdieren hebt. De kerstballen zijn gemaakt van een harde kunststof en kunnen dus wel tegen een stootje. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over het decoreren van jouw kerstboom.

Daarnaast zijn er ook extra grote kerstballen te bestellen bij ons of af te halen in Leusden. Deze vallen goed op en geven net dat beetje extra. Naast kerstballen, zijn pieken uiteraard ook enorm van belang rondom kerst. Onze kerstpieken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Bij het kopen van een piek is het belangrijk om van te voren te weten hoe hoog jouw plafond en kerstboom is. Wij verkopen onder andere plastic kerstpieken en luxere glazen pieken. Er is voor ieder wat wils!

Kerstballen kopen | Tuincentrum Eurofleur

Ga voor een kerstballen set

Als je voor een makkelijke keuze rondom de kerst stress gaat, dan is een kant en klare set met kerstballen voor jou de juiste keuze. Deze sets zijn door onze experts en stylisten samengesteld waardoor de kleur en het materiaal precies op elkaar is afgestemd. En uiteraard zijn deze kerstballen handig verpakt in een opbergbox. Hierdoor kun je ieder jaar weer de kerstballen opruimen, opbergen en weer gebruiken voor volgend jaar. Naast onze kerstballen, hebben wij ook kunstkerstbomen, kerstverlichting en andere kerstdecoratie. Kom gewoon eens gezellig langs bij Eurofleur in Leusden en bekijk het zelf! 

Overige kerstartikelen