Kransen en Guirlandes

Christmas time! Door een mooie, grote kerstkrans aan jouw voordeur te hangen, krijg jij gegarandeerd kerstkriebels! Ook verkopen wij diverse soorten guirlandes om de kerstsfeer goed in huis te brengen. Je hebt de keuze uit een grote kerstkrans, een kleine kerstkrans, een kerstkrans voor binnen of een kerstkrans voor buiten. Wij hebben bij ons tuincentrum Eurofleur in Leusden een enorm breed aanbod voor kerstkransen. Van verschillende materialen, kleuren en u kunt kiezen voor een kerstkrans met verlichting of juist een kerstkrans zonder verlichting. Bekijk hieronder ons aanbod van kerstkransen. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Wil jij een kerstkrans voor de deur hangen of guirlandes kopen voor in
huis? Dan ben je bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden aan het juiste adres. Met kerst verwelkom je jouw familie en vrienden voor een gezellige en knusse sfeer waar iedereen stiekem heel het jaar naar uitkijkt. Een kerstkrans is altijd een goede keuze om sfeer in huis te creëren en uw huis te decoreren tijdens de kerstdagen. 

Soorten kerstkrans

Er zijn veel verschillende soorten kerstkransen. Verschillende kerstkransen en guirlandes zijn voorzien verlichting en andere juist niet. De meest populaire soorten zijn:

  • Kerstkrans met LED verlichting
  • Kerstkrans multicoleur 
  • Kerststlinger 200L 
  • Guirlandes met LED verlichting

Kransen zorgen, zeker op de donkere dagen, voor sfeer en verlichting. Het type kerstkrans waar jij voor kiest, kun je op verschillende manieren toepassen in- en rondom uw huis om de kerstsfeer te creëren. Je kunt een kerstkrans op veel verschillende manieren gebruiken en toepassen. Buiten op de voordeur is de meest gebruikte manier om een kerstkrans op te hangen, maar denk eens aan jouw achterdeur, poort, boom of schutting. Ook binnenshuis kun je een kerstkrans of guirlande ophangen aan bijvoorbeeld uw plafond of voor het raam. Op tafel heb je ook nog de mogelijkheid om deze tafel te voorzien van decoratie, zoals dennenappels, kaarsen en kerstballen. Kerstkransjes zijn daardoor lekker functioneel! Wees creatief dit jaar en maak jouw kerst onvergetelijk. 

Kerstkrans kopen

Bij Eurofleur te Leusden vindt u 100% zeker een bijzondere kerstkrans om uw interieur compleet te maken. In allerlei kleuren en materialen die perfect bij uw kerstinterieur passen. Het zal jou ook beslist niet zijn ontgaan: Kerst is de laatste jaren enorm populair! Met een kerstkrans kun je dat kerstgevoel versterken.

Ook kunt u bij Eurofleur andere kerstdecoratie kopen zoals kerstballen, maar ook voor kunstkerstbomen en kerstverlichting kunt u bij ons terecht!