KiKa kerstbal

Versier je boom dit jaar met een doel! De tuinbranche wil in deze tijd van het jaar iets goeds doen voor kinderen met kanker. Vier zieke kinderen hebben een tekening gemaakt en een verhaal geschreven en deze zijn gedrukt op vier prachtige kerstballen. Van iedere kerstbal die wij verkopen, gaat er € 2,50 direct naar het goede doel KiKa (Kinderderen Kankervrij). Op deze manier hopen wij met de gehele tuinbranche zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Door geen van de betrokken partijen wordt winst gemaakt. 

KiKa vecht al meer dan 15 jaar tegen kinderkanker. Het genezings-percentage ligt nu op 75%, maar wij willen dit verhogen naar 95%. Hiervoor hebben wij jouw financiële ondersteuning hard nodig. Koop daarom deze KiKa Kerstbal. De KiKa kerstballen liggen vanaf de eerste week van november in de winkel tot het einde van 2018. Er zijn vier verschillende KiKa kerstballen. De kerstbal van Femke, van Judith, van Roos en van Vera.

Op 24 december maakt Tuinbranche Nederland bekend hoeveel kerstballen er zijn verkocht en hoeveel er aan KiKa zal worden gedoneerd. Het tuincentrum bij jou in de buurt zal dit vast ook delen via de diverse sociale media.

Doe jij ook mee? Koop ze dan gauw hier!