Rouwboeketten

Een mooi rouwboeket biedt in moeilijke tijden steun en zorgen voor een mooi afscheid. Bij Eurofleur te Leusden weten we dat het verliezen van een dierbare een moeilijke periode is die gepaard gaat met veel emotie. Het uitzoeken van rouwbloemen of een rouwboeket voor een begrafenis, crematie of voor de nabestaande dient dan ook met veel respect en zorg te gebeuren. Onze bloemisten zullen jou en jouw familie en naasten in deze moeilijke tijd ondersteunen en adviseren in het uitzoeken van een mooi boeket of bloemstuk.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Rouwboeket bestellenrouwboeket

Ook bij de minder leuke gelegenheden kunnen wij een toevoeging bieden. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat er passende decoratie in de vorm van persoonlijk samengestelde bloemarrangementen het geheel afmaken.

Rouwboeket in Leusden

Een rouwstuk mogen wij met regelmaat maken. Het overlijden van een geliefde, vriend of familie is een vreselijke gebeurtenis waarbij het bloemwerk van grote betekenis kan zijn. Wij proberen de wensen van de overledene of nabestaanden zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren en na te leven. Dit begint vaak met een gesprek waarin wij de wensen inventariseren van jullie. Hierbij geven wij je natuurlijk graag de ruimte voor persoonlijke voorkeuren. Wij helpen je graag met het verzorgen van het rouwstuk, dit blijft altijd een eer om te mogen doen. Wij helpen jullie graag, al is het maar met een klein onderdeel, bij het afscheid nemen van die speciale persoon.

Rouwboeket laten samenstellen

Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden bieden we de volgende rouwarrangementen aan jullie aan:

  • Rouwboeket - dit is een boeket dat op de kist is gelegd of in een vaas erbij gezet kan worden.
  • Rouwarrangement - dit zijn grotere bloemstukken die vaak een groot gedeelte van de grafkist bedekken.

De mooiste rouwboeketten en -arrangementen in Leusden

Wil je een rouwboeket of juist een rouwarrangement? Wil je wel of geen lint? Welke tekst vind je passend? Bij tuincentrum Eurofleur te Leusden is de keuze geheel aan jou. Heb je geen idee hoe zoiets in ze werking gaat en laat je het liever aan ons over? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Onze bloemist voorziet jullie graag van advies en voorbeelden en houdt daarnaast rekening met al jullie wensen en voorkeuren. Samen realiseren jullie het rouwboeket of rouwarrangement dat bij de begrafenis past. Dit hoeft zeker niet altijd somber te zijn: zodra een rouwboeket van witte bloemen niet bij uw geliefde past, dan maken we gewoon een boeket met zijn of haar lievelingsbloemen. 

Rouwboeket of rouwarrangement samen laten stellen in omgeving Leusden of Amersfoort? Dit kan bij Eurofleur. Samen met onze bloemist zorg je voor de juiste rouwbloemen en kun je op een respectvolle manier afscheid nemen van de overledene. Naast rouwbloemen kunt u in ons tuincentrum ook terecht voor bloemen voor andere gelegenheden, alles voor bij u binnen of buiten én voor jouw huisdieren

Vacatures