Bloemen kopen in Leusden

Wil je een mooi boeket kopen en woon je in (de omgeving van) Leusden? Tuincentrum Eurofleur voorziet jou van de mooiste bloemen! Laat je boeket samenstellen door één van onze gepassioneerde bloemisten, kies uit de kant-en-klare bossen óf bestel jouw favoriete bos bloemen online. We bezorgen het boeket in de meeste gevallen nog op dezelfde dag. Bekijk hieronder ons online aanbod of kom langs bij Eurofleur in Leusden, nabij Amersfoort.

Bestel jouw boeket eenvoudig in onze webshop!

✓ Verse boeketten van de beste kwaliteit ✓ Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag geleverd
(maandag en zondag uitgezonderd)
✓  We leveren in Amersfoort en Leusden
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Boeket bloemen kopen in Leusden

Tuincentrum Eurofleur in Leusden is dé expert op het gebied van bloemen en boeketten. Wij garanderen topkwaliteit van al onze snijbloemen, plukboeketten en seizoensbossen. Wij krijgen onze bloemen immers direct van de teler, waardoor ze uitermate vers zijn. Wij staat voor hoogwaardige kwaliteit, service en een persoonlijke touch. Wij kunnen ter plekke de mooiste boeketten voor elke gelegenheid maken. Wij zijn pas klaar met binden als jij volledig tevreden bent. We hebben allerlei soorten bloemen waaruit je kunt kiezen. Ga je voor een bepaald kleurpallet, een specifieke soort bloem of mag het juist een vol veldboeket met allerlei wilde bloemen worden? Uiteraard geven we graag advies!

Blog: hoe houd ik mijn tulpen mooi?

 

Elk seizoen de mooiste bloemen

Bij onze ingang stralen de snijbloemen en boeketten je tegemoet. Ons aanbod wisselt haast wekelijks, omdat we uiteraard meebewegen met het seizoen. Je snapt dat we tijdens het najaar net wat andere bloemen op voorraad hebben dan wanneer het voorjaar begint. We doen ons uiterste best jou alleen de allermooiste boeketten aan te bieden, voor welke gelegenheid je dan ook een bos bloemen wilt kopen. Denk maar eens aan een verjaardag, een afscheid, als bedankje, een bruidsboeket of rouwwerk - en dat tegen elk budget.

Fleurop bloemenbon kopen


 

Hoe kan ik een boeket langer laten staan?

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je boeket genieten. Een schone vaas en schone snoeischaar zijn de eerste stap. Het is tevens essentieel om regelmatig het water te verversen. Doe dit elke twee dagen. Houd de bloemen ook uit direct zonlicht en zorg ervoor dat ze in een koele omgeving, ver van de fruitschaal staan. Vergeet tijdens het verversen van het water niet om ook de stelen bij te knippen. 

Bos bloemen bestellen | Tuincentrum Eurofleur

Bruidsboeket bestellen

Ben je van plan om binnenkort te trouwen? Dan mag een mooi bruidsboeket niet ontbreken! Onze bloemisten helpen je graag met het vieren van de liefde! Op onze bloemafdeling zoeken onze medewerkers samen met jou naar de bloemen die aansluiten bij de stijl van jullie bruiloft. Van een romantisch, klein bruidsboeket met rode bloemen tot een moderne bos met een hoop kleur; we hebben voor ieder trouwthema een breed assortiment bloemen. Ons doel is samen te zorgen voor een onvergetelijke dag.

Meer over onze bruidsboeketten

Bos bloemen bestellen | Tuincentrum Eurofleur

Rouwboeket

Een bijzonder rouwboeket geeft steun bij een mooi afscheid. Het verliezen van een dierbare is erg moeilijk. Het uitzoeken van rouwbloemen of een rouwboeket voor een begrafenis, crematie of voor de nabestaanden dient dan ook met veel respect en zorg te gebeuren. Onze bloemisten zullen jou en je naasten in deze moeilijke tijd ondersteunen en adviseren bij het uitzoeken van een prachtig bloemstuk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact & openingstijden

Vacatures