Vuurwerk

Knallend het nieuwe jaar in met het vuurwerk van Tuincentrum Eurofleur!

Oud en nieuw staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat het weer tijd wordt voor vuurwerk! Bij tuincentrum Eurofleur kunt u terecht voor het mooiste sier-, knal-, en kindervuurwerk. Niets is toch leuker en cooler dan het zelf afsteken van vuurwerk?

Online bestellen
 


Aanbod vuurwerk

De volgende producten verkopen wij in onze webshop en in ons tuincentrum:

  • Siervuurwerk
  • Knalvuurwerk
  • Vuurpijlen
  • Vuurwerkpakketten
  • Veiligheidsartikelen
  • Kindervuurwerk

Het siervuurwerk dat wij verkopen bestaat onder andere uit flowerbeds, deze staan garant voor een heus spektakel. Met de flowerbeds verbulft u de hele buurt. Met het knalvuurwerk dat wij verkopen staat de hele straat op zijn kop met oud en nieuw! Ons aanbod ratelbanden bestaat uit verschillende lengtes, die variëren van 100 shots tot een lengte van wel 13,5 meter. Ook verkopen wij uiteraard de klassieke rotjes. Onze vuurpijlen verkopen wij per stuk, maar wij hebben ook pakketten vuurpijlen die maar liefst 36 vuurpijlen bevatten. Wij verkopen naast reguliere vuurwerkpakketten ook vuurwerkpakketten voor kinderen. Met onze vuurwerkpakketten voor kinderen heeft uw kind niets te klagen met oud en nieuw. De reguliere vuurwerkpakketten die wij verkopen variëren van klein tot groot, zo is er voor ieder wat wils. Veiligheid gaat natuurlijk voor alles als het gaat om vuurwerk. Wij verkopen aansteeklonten, aansteekfakkels en veiligheidsbrillen. Ook hebben wij rocket tube's om uw vuurpijlen in te zetten als u deze afsteekt. De rocket tube is wettelijk verplicht. Ons aanbod kindervuurwerk maakt kinderen helemaal blij. Van knalerwten en Jumping Jacks tot grondbloemen en sterretjes. Uw kinderen komen tijdens oud en nieuw zeker geen vuurwerk te kort als u uw aankopen doet bij tuincentrum Eurofleur!

Vuurwerk bestellen 

Vanaf 15 november kunt u uw vuurwerk bestellen in onze webshop. U bent ook van harte welkom in de winkel in ons tuincentrum waar u het assortiment kan bekijken. Ook kunt u in onze vuurwerkwinkel uw vuurwerk alvast bestellen. Vooraf uw vuurwerk bestellen is handig, dan hoeft u minder lang in de rij te staan om uw bestelling op te halen. Kijk ook eens naar de aanbiedingen in onze webshop, u zult het bijna niet geloven! Bestel uw vuurwerk dus van tevoren om er zeker van te zijn dat u vuurwerk kunt afsteken met oud en nieuw. 

Vuurwerk afhalen

U kunt uw vuurwerk afhalen op de afhaaldagen in tuincentrum Eurofleur. De afhaaldagen zijn op 28, 30 en 31 december. Op 29 december bent u ook van harte welkom in onze vuurwerkwinkel om uw bestelling te doen. Op 29 december kunt u geen bestelling ophalen, dit komt omdat het een zondag is. De openingstijden op de afhaaldagen zijn afwijkend van onze reguliere openingstijden. Op 28 en 30 december zijn wij van 09.00 tot 21.00 uur geopend, op 31 december van 09.00 tot 17.00 uur.

Vragen over vuurwerk

Mocht u vragen hebben over het bestellen van vuurwerk of over ons aanbod, dan kunt u gerust langskomen in ons tuincentrum in Leusden nabij Amersfoort, Zeist en Veenendaal. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar!

Toon filters Verberg filters

Filter producten