Kamerplanten kopen bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Wil je een gezellige en gezonde sfeer in huis? Kom dan zeker langs bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden. Met de grootste kamerplanten afdeling van Midden-Nederland vind je altijd wel een kamerplant die past bij jouw wensen en interieur.

Bezoek tuincentrum Eurofleur
Tuincentrum Eurofleur ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:
 

Populaire kamerplanten

Een aantal van de populairste kamerplanten die verkrijgbaar zijn bij Eurofleur zijn:
  • de Monstera Deliciosa, ook wel bekend als de gatenplant;
  • de Ficus Benjamina, een luchtzuiverende plant met glanzende blaadjes;
  • de Pilea Peperomioides, ook wel de pannenkoekenplant genoemd vanwege de ronde bladeren.
Daarnaast zijn ook de Sansevieria, bekend als de vrouwentong, en de Calathea, met zijn kleurrijke bladeren, veelgevraagde planten. Bij Eurofleur kun je niet alleen terecht voor populaire kamerplanten, maar ook voor minder bekende soorten zoals de Hoya, de Philodendron of de String of Pearls. Als je er dan toch bent, bezoek dan ook onze grote tuinplanten afdeling. Eurofleur heeft planten in allerlei maten en prijsklassen, van kleine plantjes tot grote exemplaren die echt een statement in je interieur maken.

Verzorging van kamerplanten

Naast de planten vind je bij Eurofleur ook alles wat je nodig hebt om je kamerplanten gezond te houden. Zo hebben we een ruime keuze aan potten, schotels, potgrond en meststoffen. Mocht je er niet uit komen, dan staan onze medewerkers voor je klaar om je te adviseren. 
 
kamerplanten bij Eurofleur

Persoonlijk advies bij het kopen van kamerplanten

Ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste plant en het juiste onderhoud. Kortom, als je op zoek bent naar mooie en gezonde kamerplanten, dan is Tuincentrum Eurofleur in Leusden zeker een bezoekje waard!

Bezoek Tuincentrum Eurofleur in Leusden voor jouw kamerplanten

Wil je jouw huiskamer, slaapkamer, badkamer of andere ruimte opleuken met een mooie kamerplant? Kom dan zeker naar Tuincentrum Eurofleur in Leusden. Ben je op zoek naar kamerplanten in de omgeving van Amersfoort, Zeist, Barneveld en andere omliggende plaatsen? Dan is Tuincentrum Eurofleur de ideale bestemming voor al jouw wensen op het gebied van kamerplanten. Eurofleur is gemakkelijk bereikbaar en biedt een breed assortiment aan kamerplanten van topkwaliteit. Onze medewerkers geven je graag persoonlijk advies op maat en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Kom gezellig langs in Leusden!

Tuincentrum Eurofleur

Ursulineweg 44
3833 AA Leusden
Vacatures