Groot assortiment tuinplanten bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige tuinplanten. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, groenblijvende struiken of mooie bomen, bij Eurofleur ben je aan het juiste adres.

Grote diversiteit aan tuinplanten

Eurofleur heeft een ruime keuze aan tuinplanten voor zowel zon- als schaduwrijke plekken in je tuin. Voor de liefhebbers van kleurrijke bloemen zijn er onder andere hortensia's, rozen en lavendel verkrijgbaar. Ook kun je bij Eurofleur terecht voor verschillende soorten klimplanten en bodembedekkers, zoals clematis en klimop. Voor wie op zoek is naar groenblijvende planten, biedt Eurofleur een uitgebreide selectie van heesters en struiken, zoals de buxus, de ilex en de laurier. Daarnaast zijn er verschillende soorten vaste planten en coniferen te vinden, die perfect zijn voor het creëren van een mooie haag of voor het geven van structuur aan je tuin.

Persoonlijk advies bij het kopen van tuinplanten

Bij het kopen van tuinplanten is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren:

  • De standplaats van de tuinplant. Niet alle planten kunnen goed tegen zonlicht of schaduw en ook de grondsoort kan invloed hebben op de groei van de plant.
  • De grootte van de plant en of deze past bij de grootte van je tuin.
  • Het onderhoud van de tuinplant en de bloeitijd. Wil je het hele jaar door bloeiende planten in je tuin of kies je liever voor seizoensgebonden tuinplanten? 

Of je nu voor het eerst aan de slag gaat in de tuin of als je al een ervaren tuinder bent. Wij geven je graag advies bij de kopen van geschikte tuinplanten. 

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Kom langs bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden voor de mooiste tuinplanten

Ben jij klaar om jouw tuin compleet te maken met de mooiste tuinplanten? Kom dan langs bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden en ontdek ons uitgebreide assortiment. Onze medewerkers staan voor je klaar met persoonlijk advies en helpen je graag om de juiste keuze te maken. Wij garanderen topkwaliteit en de beste service. Naast tuinplanten kun je bij Eurofleur ook terecht voor allerlei andere tuinartikelen, zoals tuingereedschap, potgrond en meststoffen maar ook tuinmeubels en bbq's vind je bij ons. Kortom, bij Eurofleur vind je alles wat je nodig hebt om jouw tuin tot een waar paradijs te maken.
 
Ben je op zoek naar tuinplanten in de omgeving van Amersfoort, Zeist, Barneveld, Soest en andere omliggende plaatsen? Dan is Tuincentrum Eurofleur de ideale bestemming voor al jouw wensen op het gebied van tuinplanten.
 

 

Tuincentrum Eurofleur

Ursulineweg 44
3833 AA Leusden
033 – 434 78 78
info@eurofleur.nl

Tuincentrum Eurofleur ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Vacatures