Over ons

Eurofleur: Het grootste tuincentrum van Midden-Nederland

Met een winkeloppervlak van 20.000 vierkante meter is Eurofleur verreweg het grootste tuincentrum van Midden-Nederland. Bij Eurofleur vind je alles wat je zoekt en meer. Bloemen, planten en (fruit)bomen, houtwerk en sierbestrating, tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinverlichting, barbecues, maar ook woonaccessoires en een complete dierenspeciaalzaak. 

Ook voor de grootste kerstshow van Midden-Nederland moet je bij Eurofleur zijn. 5000 m2 gevuld met alles wat je nodig hebt voor kerst. Van kerstballen tot Lemax miniaturen en van verlichting tot kerststallen. Ook dit jaar geniet je, onder het genot van een warme kop chocolademelk, van de muzikale deuntjes die gespeeld worden door de berenband. Eurofleur staat bol van kerst!

A+ kwaliteit, rechtstreeks van de veiling

Wij staan iedere dag op de bloemen- en plantenveiling in Aalsmeer. Dat heeft een aantal voordelen: we kunnen ons assortiment snel aanvullen. En omdat we rechtstreeks van de veiling betrekken, kunnen we, ondanks dat we alleen A+ kwaliteit inkopen, onze prijzen laag houden. Eurofleur is het tuincentrum nabij Amersfoort, Utrecht en Hilversum en voor iedereen een enorme beleving. Kom dus gezellig langs bij het grootste tuincentrum van Midden-Nederland. 

Eurofleur voor tuinliefhebbers

Iedereen die bij Eurofleur werkt houdt van het buitenleven. En dat merk je... Aan de adviezen die je krijgt, de inspirerende tips. En aan ons assortiment, dat zich kenmerkt door een zeer hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een tuincentrum Amersfoort, Soest of Leusden. Bij Eurofleur ben je altijd op de juiste plek voor bloemen, planten, tuinmeubelen barbecues en nog veel meer. 

Vacatures