Bloemen kopen - Leusden

In de loop van de jaren hebben we een innige samenwerkingen opgebouwd met gespecialiseerde kwekers, die staan voor enkel de allerbeste kwaliteit. De bloemen en planten die je vindt bij Eurofleur zijn gekweekt in ruime potten. Dat zorgt voor meer wortels en meer wortels zorgen voor een sterkere bloem, plant of boom. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment of kom gezellig bij ons langs in het tuincentrum te Leusden.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Bloemen voor hem of haar

Heb je snel een bos bloemen nodig voor een verjaardag? Of wil je juist lekker rustig rondneuzen om een mooi boeket te vinden met frisse kleuren voor die passen bij het seizoen? Kom naar Eurofleur! Je vindt onze bloemen direct bij de entree. Versheid is gegarandeerd en je bent verzekerd van een zeer gevarieerd aanbod, de beste prijs en de hoogste kwaliteit.

Wij vertellen je vandaag iets meer over de volgende bloemen:

  • Orchidee
  • Tulp
  • Roos

Orchideeën bloemen in Leusden

Oh bloem, wat ben je mooi! Een orchidee komt sierlijk tot zijn recht in simpel iedere kamer. Over de hele wereld gezien bestaan er wel 20.000 Orchidee soorten van deze grote plantenfamilie. Je kunt heel gemakkelijk sfeer in de huiskamer aanpassen met de veelzijdigheid aan kleuren die de bloeiende kamerplant jou te bieden heeft. Benieuwd hoe je het langst kunt genieten van een orchidee? Lees dan even verder. Je kunt een Orchidee namelijk het beste op een plaats zetten in de kamer waar het licht schijnt, maar ook niet te veel, want deze schitterende kamerplant houdt niet van te veel zon. De kans bestaat daarnaast ook dat de bladeren uitdrogen en kunnen verbranden. De orchidee haalt zijn voedingsstoffen via zijn bladeren uit licht, koolzuur en water. Tijdens de zomermaanden dien je de orchidee te beschermen door bijvoorbeeld vitrage of een zonnescherm. Tijdens de winter heeft de plant juist weer veel licht nodig. De perfecte kamertemperatuur voor deze subtropische plant is tussen de 20 ºC en 22 ºC. Zorg dus voor een goede plek in jouw huis.

Tulpen bloemen in Leusden

Een tulp. Meer Hollands wordt het niet zou je denken. Maar wist je dat de tulp eigenlijk oer-Iranees, oer-Afghaans en oer-Kazachstaans is? Nomaden namen namelijk de kleurrijke bloemen mee naar Turkije, waar stoere sultans een tulp op hun tulband gingen dragen. De unieke Tulp kreeg zo zijn naam: ‘tulipan’. Dit betekent namelijk tulband. De altijd vrolijke tulp is verkrijgbaar in het tuincentrum in Leusden in het wit, rood, geel, roze, paars, oranje, groen of met multicolor bloemblaadjes. De vormen van de tulp zijn vrij uniek en vormen daarmee een feestje voor onze ogen. Je kunt tulpen namelijk verkrijgen met een enkele of juist een dubbele rij bloemblaadjes, zijn er ook opvallende franje- en parkiettulpen met gekartelde bloemblaadjes en is er de speelse lelietulp. Pioentulpen lijken net de zusjes van pioenen en Franse tulpen zijn, in tegenstelling tot de meeste Françaises, bijzonder lang en hebben zeer grote bloemen.

Rozen

En natuurlijk een van de bekendste bloemen onder ons: de Roos! De bloem van de passie én romantiek. Er zijn enorm veel soorten bloemen die je op verschillende manieren kunt inzetten. Zo kun je rozen in een pot hebben staan, je kunt ze als haag planten of laat klimrozen groeien over een rozenboog. Waar je ook gek op bent: tuincentrum Eurofleur te Leusden heeft wat je zoekt.

Rozen verzorgen

Je moet een roos natuurlijk goed verzorgen en daarom is het belangrijk om jouw rozen op een zonnige plek te plaatsen. Enige schaduw wordt door de meeste rozen nog goed verdragen, maar de stelregel is: hoe meer zon, hoe meer bloemen. Een diep beschaduwde plek is daarom ook niet geschikt, hier zijn de rozen veel vatbaarder voor ziektes en schimmels. De standplaats dient tevens luchtig te zijn. Op een open plek is er voldoende wind om de rozen snel droog te blazen, hierdoor zijn de rozen minder vatbaar voor bijvoorbeeld schimmels.

Bekijk ook eens onze andere bloemen categorieën:

Vacatures