Kerstartikelen

Kerst vieren begint met het kopen van kerstartikelen, een kerstboom, kerstversiering, kerstverlichting en andere kerstdecoratie. Bij ons in Leusden kunt u terecht voor al deze kerstartikelen. Neem gerust een kijkje bij ons in de winkel of bestel het online. In de aanloop naar Kerst toveren wij ons tuincentrum in Leusden om tot een werkelijk kerstparadijs. De mooiste kerstversiering voor in uw huis en in uw tuin! Inspiratie zult u zeker bij ons kunnen op doen in ons tuincentrum, elk jaar weten onze creatievelingen en experts weer een geweldige kerstshow neer te zetten.

Kerstartikelen kopen

De wintermaanden zijn de gezelligste maanden van het jaar. Familie en vrienden komen langs om samen met u Kerst te vieren. Bij Tuincentrum Eurofleur maken wij ook tijdens Kerst tijd voor u om uw huis perfect te stijlen en aan te kleden. Kerst is de perfecte tijd om aandacht aan uw huis en tuin te geven. U creëert knusse en sfeervolle plaatsen waar u gezellig kunt zitten met iedereen die u lief heeft. De kerstcollectie van 2018 is dit jaar nóg mooier en spectaculairder. Bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden zijn onze woonexperts voortdurend bezig om kerstideeën op te doen. Laat u ook inspireren door mooie kerststijlen. 

Kerstaccessoires kopen

Bij Eurofleur kunt in kerstaccessoires in vele soorten en maten kopen om uw Kerst onvergetelijk te maken. Zo kunt u klassieke kerstartikelen kopen, maar ook erg moderne kerstspullen zijn bij ons volop te koop. U kunt voor veel woonstijlen en modellen bij Eurofleur terecht. Zo kunt u kiezen uit:

Onze kerstdecoratie zorgt voor zowel binnen als rondom het huis gegarandeerd voor een winterse sfeer boordevol gezelligheid.

Kerst trends 2018

Natuurlijk kunnen we de kersttrends van 2018 niet vergeten. Als u net zoals wij, ook zo gek bent op Kerst dan bent u vast en zeker nieuwsgierig naar wat er in 2018 in de winkels ligt. Daarom geven wij alvast een kerstpreview. Wat zijn dit jaar de populaire kerstkleuren? De kleur groen is én blijft de favoriete kleur voor kerstbomen, kerstversiering en andere kerstdecoratie. Groen is heel goed te combineren met de populaire kleuren wit, goud en rood. Daarnaast wordt een moderne Kerst ook steeds belangrijker. Zo worden er veel houten kerstbomen verkocht of een witte kerstboom. Als laatste is de combinatie van grijs en roze heel erg in dit jaar. Deze kerststijl is simpel, maar erg luxueus. Het heeft iets Scandinavisch en minimalistisch en combineert heel mooi met licht hout. In tafelpoten, kerstboomvormen en woonkettingen bijvoorbeeld. 

Kerstboom kopen Leusden

Het allerbelangrijkste element van Kerst is uiteraard de kerstboom. De kerstboom kan als enige zo veel sfeer in huis brengen waardoor mensen het écht knus en gezellig in huis gaan vinden. Er gaat niets boven de frisse geur van dennennaalden en dat brengt natuurlijk die echte gezellige kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum Eurofleur in Leusden kunt u terecht voor de mooiste groene kerstbomen in allerlei soorten en maten. Heeft u de voorkeur voor een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten