Eurofleur op mobiel

Spaar punten met de Eurofleur App!

Met de Eurofleur App ben je altijd op de hoogte van al de lopende acties, spaar je punten op basis van je aanwezigheid in de winkel, bewaar je al je aankoopbonnen digitaal en word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en activiteiten in de winkel.

Download de App, registreer en ontvang 100 punten!

Je aanwezigheid wordt beloond!
Met de app van Eurofleur spaar je al op het moment dat je onze winkel binnenloopt!
Bij ieder bezoek aan onze winkel spaar je ook 10 punten. Je hoeft de app daarvoor niet geopend te hebben. De app op je telefoon hebben staan en je bluetooth geactiveerd houden is voldoende om hiervan te profiteren.

Dit moet je doen:
• Download de app GRATIS in de appstore of Googleplay
• Zet je bluetooth aan
• Zet je locatievoorziening aan. Is het niet gelukt of wil je dit aanpassen? Ga dan naar instellingen/privacy/locatievoorzieningen/Eurofleur en sta de toegang altijd toe.
• Begin met sparen!

App & klantenkaart
Je kunt de app koppelen aan de klantenkaart. Het is hierbij wel belangrijk dat de klantenkaart eerst wordt geregistreerd op onze website.

Extra informatie
Deze app ondersteunt Android smartphones vanaf softwareversie 4.3 Jelly Bean en Apple iPhone vanaf 4S i.c.m. iOS 7.
Om automatisch te kunnen sparen behoort de Bluetooth verbinding op uw smartphone geactiveerd te zijn. Je hoeft je géén zorgen te maken over het snel leeglopen van de batterij omdat dat met Bluetooth Smart 4.0 LE (Low Energy) tot het verleden behoort.iBeacon app
iBeacon maakt gebruikt van Bluetooth Smart 4.0 Low Energy technologie. Een beacon doet wat de naam al suggereert, als baken functioneren. Een iBeacon zendt permanent een identificatiesignaal uit.
Het identificatiesignaal van een iBeacon kan alleen worden gebruikt door een app die geïnstalleerd is op de telefoon van een gebruiker. Zonder deze app kan iBeacon niets.
Daarom is iBeacon juist een technologie die de privacy van de gebruiker respecteert en werkt met een opt-in en opt-out principe. Dat is dus volkomen anders dan technologie als people counters of wifi tracking waarbij gebruikers geen keus hebben of ze gevolgd worden.Houd de Bluetooth aan
Onze app functioneert zowel op Android als Apple smartphones. 

Onze app ondersteunt Android smartphones vanaf versie 4.3 Jelly Bean en vanaf iPhone 4S iOS 7.Privacy

De mobiele app van Eurofleur maakt gebruik van iBeacons. iBeacon is een technologie die de privacy van de gebruiker respecteert en werkt met een opt-in principe.
Door het inzetten van iBeacons zijn wij zonder jouw toestemming niet in staat informatie te herleiden tot één specifiek persoon. Pas vanaf het moment dat je je vrijwillig kenbaar maakt kunnen wij data aan jouw persoonsgegevens koppelen.

Wij zullen dit doen om je een maximale gebruikservaring te bieden, je te belonen voor het feit dat je klant bent en je op onregelmatige basis aanbiedingen doen waarmee wij je positief willen verrassen.

Wij delen jouw (persoons)gegevens niet met derden. Je privacy is gewaarborgd.