Schaduwdoeken

Op een warme zomerdag is een schaduwdoek of parasol ideaal! Je geniet nog steeds volop van de warmte, maar je zit wel lekker beschut. De zonnedoeken in de schaduwdoek filteren de UV-straling en bieden schaduw op elke plek die je maar kan wensen. Ook niet geheel onbelangrijk: onze schaduwdoeken zijn bestand tegen alle weersinvloeden en hebben bijna geen onderhoud nodig. Maak hieronder in de webshop een keuze voor een schaduwdoek. Ga jij voor modern, klassiek of een mix?

Wat is een schaduwdoek?

Wil je graag wat beschutting van de zon creëren in jouw tuin? Kijk dan eens naar een schaduwdoek. Schaduwdoeken zijn grote stukken textiel, verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren, bedoeld om schaduw mee te creëren. Dankzijde haken aan de uithoeken van de doeken zijn ze gemakkelijk vast te maken aan rails, haken of zelfs boomtakken. Geniet van de koele schaduw die deze doeken bieden, of je nou een grote tuin of slechts een klein balkonnetje hebt. Voor een extra goede installatie is het raadzaam een schaduwdoek te combineren met een handige ketting, karabijnhaak of een spanmoer.

Schaduwdoeken en toebehoren koop je online bij Eurofleur

In onze webshop vind je onder andere het merk: Nestling. Deze Nestling schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals: grijs, zand, gebroken wit.. noem het maar op! De schaduwdoeken zijn er tegenwoordig in veel verschillende vormen. Zo zijn er driehoekige varianten, maar ook de vierkante of rechthoekige schaduwdoeken zijn erg populair. Voor welke kies jij?

Waar let je op bij schaduwdoeken?

Maak vooraf een keuze waar je de schaduwdoek ophangt en bedenk hoeveel schaduw je wel en niet wilt. Ben je opzoek naar meer schaduw? Dan adviseren we je om een vierkante schaduwdoek te kopen. Heb je een flexibele schaduwdoek nodig? Dan kan je beter gaan voor een driehoekige variant. Onze zonnedoeken hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn gemakkelijk te bevestigen in de tuin én zijn van topkwaliteit! Ook niet geheel onbelangrijk: de  schaduwdoeken zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en wat groene zeep. Hoe makkelijk kan het zijn?

De voordelen van een schaduwdoek

Ben je opzoek naar flexibele zonwering? Of wil je een keer iets anders dan een standaard parasol? Dan is een schaduwdoek precies wat je zoekt! Nog enkele voordelen van deze soort zonwering op een rijtje:

  • Een schaduwdoek is gemakkelijk te bevestigen
  • Geniet het hele jaar van een schaduwdoek
  • Ze passen op ieder oppervlakte: van klein balkon tot grote tuin
  • Een schaduwdoek is windbestendiger dan bijvoorbeeld een parasol of andere zonwering
  • Een schaduwdoek is lichter dan veel andere alternatieven 

Ontdek de verschillende functies van een schaduwdoek

Veel mensen kopen in eerste instantie een zonnedoek als zonwering. Dan ben je gegarandeerd beschermd tegen de zon en heb je geen last van fel zonlicht. Máár onze schaduwdoeken hebben meerdere mogelijkheden. Zo bieden wij ook waterdichte schaduwdoeken aan. Deze blijven het hele seizoen buiten hangen. Daarnaast is een zonnedoek in de tuin ook nog eens een enorm leuk alternatief voor een partytent: dat is twee vliegen in één klap! 

Tuinmeubelen

Vacatures