Zwembaden

Warm weer? Het lijkt erop dat het in ons kikkerlandje steeds warmer en warmer wordt. Klagen? Dat doen we zeker niet! Om optimaal te genieten van het prachtige zomerweer is een zwembad heerlijk om te genieten met diverse waterspeeltjes en luchtbedden. Ontdek het assortiment in onze webshop of kom gezellig langs in Leusden.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Ontdek het zwembad merk: Bestway

In onze webshop kun je een zwembad kopen van o.a het merk Bestway. Door een zwembad te kopen bent u helemaal summer-ready! Een zwembad is natuurlijk optimaal genieten van prachtig lente- en zomerweer. Koop er een handig luchtbed bij, nodig wat vrienden uit en steek de barbecue aan: dat is pas écht genieten. Bestway is een populair merk dat al jaren bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige zwembaden. Alle zwembaden die wij jou aanbieden, gaan meerdere seizoenen mee en zijn enorm makkelijk om op te zetten. Je vindt bij ons verschillende formaten zwembaden, zodat er voor iedere tuin een passend zwembadje te vinden is. 

zwembad kopen voor in de tuin

Bestway zwembad kopen

Welke voordelen brengt een Bestway zwembad met zich mee? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

  1. Op nummer één staat de uitmuntende kwaliteit van de zwembaden: zo kun je jarenlang genieten van jouw zwembad. 
  2. We hebben het net al even benoemd, maar de zwembaden van Bestway zijn écht een makkie om op te zetten: je bent gegarandeerd binnen 30 minuten klaar.
  3. Ten opzichte van andere merken, is dit een goed alternatief als je opzoek bent naar een goedkoop zwembad. 

Zomerslang genieten van jouw zwembad

Een eigen zwembad kopen is er voor iedereen, in iedere grootte en prijsklasse. Je vindt bij tuincentrum Eurofleur verschillende kleinere en grotere zwembaden die je kunt kopen. Een zwembad brengt iedereen bij elkaar: vrienden, familie en kennisen. Ook zal een zwembad in de tuin ieder zomers tuinfeest en elk zomers kinderpartijtje tot een gegarandeerd succes maken. Alles voor jarenlang verkoelend waterplezier!

Tuinmeubelen