Frisdrank

Een zomerse dag, een gezellig tuinfeestje of een vrijdagmiddagborrel; een blikje frisdrank doet het altijd goed! Wie is er immers niet dol op een ijskoud glas Coca-Cola of een bruisend blikje Fanta? Blikjes frisdrank van A-merken koop je nu voordelig bij tuincentrum Eurofleur. Zo hebben we onder andere trays met Coca-Cola, Lipton Ice Tea, Red Bull, Fanta, dr. Pepper en Spa. Bestel ze online en haal ze in ons tuincentrum in Leusden af.

Bestel frisdrank eenvoudig in onze webshop!

✓  De lekkerste dorstlessers voor de fijnste prijs ✓  Lekker lang houdbaar ✓  Vandaag besteld, morgen afhalen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 16 van 16 producten
Vergelijk (0)

De voordelen van blikjes frisdrank

Met een verjaardag of ander feestje is het altijd handig om voor de liefhebber wat verfrissende drankjes in huis te halen. Hier zijn onze blikjes fris uitermate geschikt voor. Maar eigenlijk hoef je geen speciale te reden hebben om een aantal blikjes frisdrank op voorraad te hebben. Ze komen immers toch wel op, bijvoorbeeld tijdens een goede film of misschien als verfrissing na een dag hard werken. Wist je trouwens dat aluminium drankblikjes de meest duurzame drankverpakking zijn? Blikken hebben een hoger recyclingpercentage en meer gerecyclede inhoud dan concurrerende verpakkingstypen. Ze zijn licht van gewicht, stapelbaar en sterk, waardoor merken meer dranken kunnen verpakken en vervoeren met minder materiaal. In vergelijking met plastic flessen zijn blikjes dus een duurzame keuze!

Blikjes frisdrank aanbieding | Tuincentrum Eurofleur in Leusden

Waarom blikjes fris zoveel handiger zijn dan flessen

Kleinere 'porties' frisdranken zijn gemakkelijker te verteren voor de gemiddelde consument. Zeker voor mensen die op de inname van fris willen letten, is zo'n klein blikje uitermate fijn. Zo kan je minder consumeren, maar toch genieten van je favoriete merken. We hebben immers alleen maar de allerlekkerste A-merken in ons assortiment. Het blikje wordt gezien als een automatische portiecontrole die de drinker beschermt tegen overmatige inname van suikerhoudende, koolzuurhoudende dranken. In wezen biedt de kleinere frisdrank alle smaak van de grotere, zonder schuldgevoelens of zelfs een opgeblazen gevoel.

Blikjes frisdrank aanbieding

Bij tuincentrum Eurofleur vind je blikjes frisdrank voor een heel lekkere prijs. Door voor een tray te kiezen, bespaar je automatisch euro's korting. De blikjes zijn bijvoorbeeld veel goedkoper dan wanneer je ze los in de supermarkt zou kopen. Je kan er lang mee doen en doet jezelf en je bezoek er veel plezier mee. Daarnaast zijn ze stevig verpakt en kun je ze in één keer in de auto laden. Van gedoetjes met slepen houdt immers niemand. Voor goedkope blikjes frisdrank en frisdrank aanbiedingen ben je bij Eurofleur in Leusden dus aan het juiste adres.

Contact & openingstijden

Vacatures