Online dierenwinkel Eurofleur

Eurofleur is dé dierenwinkel Leusden of dierenspeciaalzaak voor jouw huisdier! Ook dierenliefhebbers zijn bij Eurofleur aan het juiste adres. Eurofleur heeft een grote dierenafdeling die net zo volledig is als een dierenwinkel! Hier vind je alles voor katten en honden; van voer tot speeltjes en mandjes. Wie van kleine en snoezige dieren houdt, haalt z’n hart op bij de cavia’s, hamsters en konijnen, of neemt een kijkje bij de (zang)vogels. Je vindt bij Dierenwinkel Leusden tevens een grote variatie aan tropische- en koudwater vissen, voor aquariums en vijvers.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 343 producten
Vergelijk (0)

Dierbenodigdheden kopen

Je kunt bij tuincentrum Eurofleur in Leusden voordelig huisdierbenodigdheden kopen zoals hondenspeeltjes, kattenvoer en vissenvoer. Dierenwinkel Leusden biedt een uitgebreid aanbod, wekelijks wisselende aanbiedingen en een aantrekkelijke prijs. Ons toegewijde dierenteam streeft ernaar om iedere dag opnieuw top dierenproducten tegen de beste prijzen te leveren. Kies bijvoorbeeld uit:

  • Roya Canin: het geliefde honden- en kattenvoer met speciale recepten voor ras, grootte of levensstijl. 
  • Pedigree
  • Tom Poes
  • Tetra
  • Puik voer

Vind het perfecte accessoire voor jouw huisdier 

Ben jij ook een trouwe hondenbezitter? Dan zijn een comfortabel of hygiënisch hondenbed met een stevige hondenlijn of halsband erg belangrijk! Daarnaast is een goede zacht verzorging ook belangrijk voor het welzijn van je hond. Om die reden bieden wij ook een groot aantal hondenborstels en kammen aan. Honden kunnen uit de zon ontspannen in hun eigen buitenverblijf met het juiste hondenhok en daarbij maakt een hondenbench of hondenreistas het reizen met jouw hond een stuk gemakkelijker. 

Kattenliefhebbers houden hun eigen kat urenlang actief en gelukkig met een krabpaal of een origineel kattenspeeltje. Als jouw kat na het klimmen en spelen een lekker dutje wilt gaan doen, laat de kat dan heerlijk luieren in een comfortabel kattenbed of kattenmandje. Hierbij is het belangrijk om de juiste soort kattenbakvulling aan te houden. Heb je een echte buiten kat? Dan geeft een kattenluik je kat goed de vrijheid om te komen en te gaan wanneer hij maar wilt. 

dierenspeciaalzaak- online dierenwinkel - petshop

Hondenmand

Bij de aanschaf van een puppy of hond hoort uiteraard ook een hondenmand. Deze hondenmand zorgt enerzijds voor veiligheid en daarnaast is het een heerlijke slaapplek waar jouw hond kan slapen. Naast hondenmanden kun je bij ons in Leusden ook terecht voor een hondenbed, hondenkussen. Hondenmanden bieden veel lig plezier en ondersteuning door de opstaande randen. Hier kan je hond lekker in wegkruipen. Verder zorgen de opstaande randen ervoor dat de warmte van de hond beter wordt vastgehouden en beschermen ze jouw hond tegen eventuele tocht in huis. Onze hondenmanden bieden een heerlijk comfortabele ligplek voor je hond en zorgen ervoor dat kou van de grond niet in de spieren van de hond trekt. Wist je trouwens dat hondenmanden ook heel goed voor je kat gebruikt kunnen worden? Kies dan bijvoorbeeld voor een kleinere uitvoering die past bij het formaat van je kat.

Dierenspeelgoed

Als echte liefhebber van dieren weet jij natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw huisdier zich fijn voelt en zich op zijn of haar gemak is in jullie gezinnetje. Een trouw huisdier zoals een hond, kat of een vogel, maakt ook echt deel uit van het gezinsleven. Bewegen en spelen speelt daarbij ook in het leven van een dier een belangrijke rol. Spelen draagt bijvoorbeeld bij aan het versterken van sociaal gedrag tegenover soortgenoten en mensen. Daarnaast zorgt spelen ervoor dat stress, angst en ongewenst gedrag voorkomen worden, en dit draagt bij aan het totale welzijn van het dier. Verwen je huisdier eens extra met een leuke hondenknuffel. Hier hebben ze nog jaren plezier van! 

Bekijk ook eens:

In onze webshop vind je ook alles wat je nodig hebt op het gebied van lerend spelen voor honden, apporteer speelgoed voor honden, het leukste speelgoed voor puppy’s, speelmuisjes voor katten en uiteraard speeltjes voor papegaaien en andere vogelsoorten. Hopelijk tot snel in Dierenwinkel Leusden! 

Vacatures