Klantenkaart

De voordelen van een klantenkaart

Wat zijn de voordelen van een Eurofleur klantenkaart?​

  • Je spaart punten! Bij elke besteding van een €1,- krijg je een punt. Een punt is €0.01,- waard. 100 punten zijn dus €1,- waard. Je kunt deze verzilveren bij jouw volgende aankoop bij de kassa. Let wel: je krijgt geen punten bij de aankoop van een cadeaubon of aanbiedingen. Ook kun je jouw punten niet verzilveren voor een cadeaubon of producten die in de aanbieding zijn.
  • Jouw kassabon wordt bewaard! Als je bij elke betaling aan de kassa jouw klantenkaart laat scannen, worden de kassabonnen opgeslagen op jouw account. Een papieren kassabon raakt kwijt of vervaagd, met de Eurofleur klantenkaart zal dit nooit meer een probleem zijn! Je kunt deze bonnen terugvinden op jouw account via onze website of de Eurofleur app.
  • De Eurofleur app! Eurofleur heeft een eigen app, deze is beschikbaar op Android en IOS. In de app kan je jouw klantenkaart koppelen, dus zelfs als je je pas vergeten bent, kun je 'm nog altijd laten scannen in de app op je telefoon! Ook vind je in de app informatie over aanbiedingen, puntenoverzicht, kassabonnen en nog veel meer!

Geen bonnetjes meer bewaren

Omdat de pas aan de kassa wordt gescand, is het mogelijk om alle informatie van je aankopen ook gelijk op de pas te zetten. Je hoeft dus nooit meer je aankoopbonnen te bewaren, want de nodige informatie staat nu op je pas.

Helemaal gratis!

De klantenpas van Eurofleur is GRATIS verkrijgbaar bij de kassa en je kunt gelijk beginnen met sparen.

Hoe activeer ik mijn pas?

Het activeren van onze klantenpas is echt heel makkelijk.

Klik hier

Klik aan de rechterkant op ‘registreer mijn klantenpas’ en vul pasnummer en persoonlijke gegevens in. Met 1 druk op de knop is je pas geregistreerd en kun je je gespaarde punten verzilveren voor korting op producten.

Saldo bekijken en gegevens wijzigen

Graag inzicht in hoeveel saldo er nog op de pas staat? Log dan op de klantenkaart pagina in met jouw kaartnummer en postcode. Ook kun je hier jouw gegevens wijzigen en eerdere transacties bekijken.

Klantenkaart

 

Niet mogelijk met de klantenpas

Je krijgt geen punten bij kortingsartikelen, aanbiedingen en cadeaubonnen. Hier kan je ook geen punten voor inwisselen.

Vacatures