Binnenpotterie

Potten kopen in mooie kleuren en diverse maten doe je bij Eurofleur. Een mooie bloempot maakt het plaatje thuis helemaal compleet! Bij Eurofleur vind je een zeer groot assortiment potten, vazen en schalen in verschillende woonstijlen. Voor ieder wat wils dus!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 449 producten
Vergelijk (0)

Bloempot kopen

Naast ons brede assortiment van tuinmeubelen, kamerplanten, zijdebloemen, rouwbloemen en andere bloemen, kun je ook bij ons tuincentrum te Leusden terecht voor mooie bloempotten, bloembakken en vazen. Je kunt bij onsstenen, houten, terracotta, clayfiber, zinken en kunststof potten kopen voor binnen en/of buiten. Wij verkopen bij tuincentrum Eurofleur te Leusden veel grote maten, omdat we daar in ons grote tuincentrum volop de ruimte voor hebben. Wij verkopen onder andere het merk Elho in ons potterie assortiment, maar ook van andere bekende merken. Bovendien verkopen wij veel Chinese potten en terracotta potten. De trendy kunststof potten van Elho Pure kunnen, dankzij de verschillende kleuren en strakke vormgeving, heel goed bij een modern interieur. Maar ook voor het landelijke interieur is er keuze genoeg. Denk hierbij aan de populaire, handgemaakte terracotta potten. Maar met een simpele vaas en een paar takken is jouw huis ook al snel klaar voor de zomer!

Verzorging van planten in potten 

Planten in potten en afgesloten bakken hebben meer nauwkeurige en betere verzorging nodig dan planten in de grond. Planten die in de grond staan, reguleren veel meer zelf de hoeveelheid water die ze opnemen en planten in potten die teveel water krijgen, kunnen dit helaas niet kwijt. Hetzelfde geldt voor plantenvoeding. Let dus goed op bij het geven van water en voeding, zodat jij de planten in potten niet verdrinkt. 

Geglazuurde en terracotta potten

Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan bijvoorbeeld de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit namelijk veel kwaliteitsverschil; de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed door gebakken varianten. 's Winters kan het dus voorkomen dat de goedkopere bloempotten stuk vriezen. De poreuzere potten kunt u dan dus beter in de winter naar binnen halen, zodat u er in het voorjaar ook nog plezier van hebt! Ook geglazuurde potten koop je bij Eurofleur. 

Mandjes

Manden en zinken potten geven weer een compleet andere uitstraling ten opzichte van geglazuurde potten en terracotta potten in jouw huis of terras. Mandwerk zorgt voor een landelijke uitstraling, van boerderij tot aan de wat strakkere Riverdale-look. Zinkwerk past hier bijvoorbeeld erg goed bij. Zo kun je jouw terras met wat nieuwe manden en zinken potten in een mum van tijd omtoveren in een compleet nieuwe stijl!

potten en glazen vazen kopen mica

Elho potterie

Elho is een Nederlands merk en bovendien familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van kunststof bloempotten en andere mooie artikelen voor jouw huis en tuin. Naast het feit dat alle bloempotten mooi en uniek zijn, zijn de bloempotten van het merk ook erg functioneel. Zo zijn er bijvoorbeeld Elho bloempotten met een bewateringssysteem waardoor je jouw planten nooit te weinig of te veel water geeft. Fleur daarom ook eens jouw huis, tuin of balkon om met trendy producten van Elho. Wij verkopen bij Eurofleur in Leusden onder andere: Elho kweekpot en Elho floorprotector. 

Dus woon jij in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Leusden? Kom dan gezellig eens langs in het grootste tuincentrum van Midden-Nederland en bekijk ons aanbod potterie voor jezelf. Woon je wat verder weg? Geen probleem! Bekijk onze producten in de webshop en bestel bloempotten vanuit huis. Potten kopen doe je bij Eurofleur!