Echte kerstbomen: bestel hier jouw echte kerstboom!

Er gaat niets boven de uitstraling en geur van een echte kerstboom. Je kunt een A+ kwaliteit Nordmann nu ook online bestellen. Handig als je de drukte wilt vermijden of gewoonweg een volle agenda hebt. We leveren de boom bij jou thuis in Leusden of Amersfoort af. Vergeet ook niet meteen een kerstboomstandaard te bestellen. Kom je liever langs om de perfecte boom uit te zoeken? Je bent uiteraard van harte welkom! We helpen je graag bij de zoektocht naar de mooiste boom. Kom snel langs of bestel vanuit huis! 

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓ Voor 15,- bij jou in Leusden of Amersfoort bezorgd ✓ De mooiste Nordmann kerstbomen van de hoogste kwaliteit ✓ Kom langs bij de grootste kerstshow van Midden-Nederland!

Een echte kerstboom online kopen

Een kunstkerstboom gaat lang mee en ziet er de laatste jaren toch wel erg realistisch uit. Tóch heeft een echte kerstboom een bepaalde charme. Het voelt net even anders om een echte boom op te tuigen dan een kunstboom van de zolder te tillen. Daarnaast is die kenmerkende geur een bijzonder leuke toevoeging. Ga je voor groot, klein, smal of breed? Zoek je een boom voor in de tuin, wil je de kinderen verblijden met een eigen mini kerstboom of heb je liever één grote blikvanger voor de woonkamer? Er is keuze genoeg! Natuurlijk is een kale kerstboom niet erg aantrekkelijk en wordt daarmee niet de échte kerstsfeer in huis gebracht. Je moet de kerstboom versieren met kerstdecoratie zoals kerstballen, pieken, kerstverlichting, kerstslingers en kersthangers. Bij ons tuincentrum in Leusden kun je deze artikelen ook kopen. Ook online is deze kerstversiering te bestellen. Laat de kerstdagen maar komen!

Kom langs

Kerstafdeling, online kerstboom kopen | Tuincentrum Eurofleur

Kerstboom bestellen | Tuincentrum Eurofleur

Waarom een kerstboom met kerst?

Kerst en een kerstboom zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar waarom zetten we nu eigenlijk ieder jaar een kerstboom in ons huis? Eigenlijk is het versieren van groen in de koudere en donkere maanden van het jaar een Germaanse traditie die al ver voor de geboorte van Jezus is ontstaan. Het midwinterfeest stond toen centraal. Groenblijvende bomen werden uit het heilige bos gehaald om ze op het dorpsplein van decoratie te voorzien. Ook werden er groene takken in huis opgehangen. De Christenen hebben deze traditie overgenomen en is zodoende nu verbonden aan de geboorte van Jezus.

Kunstkerstbomen

Hoe houd ik mijn kerstboom lang mooi?

Veel mensen vinden het neerzetten en versieren van de kerstboom het allerleukste om te doen. Het is echter ook belangrijk om de kerstboom af en toe wat liefde te geven. Net als kamer- en tuinplanten vraagt een kerstboom om wat verzorging om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Zo vallen de naalden minder snel uit en blijft hij de gehele maand december (en eventueel zelfs januari) prachtig groen. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat mensen gelukkiger worden van een huis met een kerstboom? Waarom wachten met het kopen van een mooi exemplaar? Met  onderstaande tips geniet je langer van de kerstboom:

  • Je hebt een kerstboom gekocht, superleuk! Laat de boom even wennen aan de temperatuurwisseling na de aankoop. Zet de boom bijvoorbeeld eerst even in een schuurtje of garage en haal 'm dan pas naar binnen. Zo kan de boom even acclimatiseren.
  • Gekozen voor een boom met kluit? Voorzie 'm dan regelmatig van een slok water. Dat mag direct na aankoop al een liter zijn. Vergeet ook de universele plantenvoeding niet.
  • Gezaagde kerstboom uitgezocht? Zaag bij thuiskomst nog eens 2 of 3 centimeter van de stam af. Op die manier kan de boom beter en sneller water opnemen vanuit de kerstboomstandaard
  • Plaats de kerstboom niet vlakbij een warmtebron, zoals verwarming of (gas)haard. De boom droogt sneller uit en verliest dan zijn naalden.

Kerstboom bezorgen in Leusden en Amersfoort

Een prachtig versierde kerstboom met verlichting is de hoofdrolspeler in een door jou sfeervol aangekleed kersthuis en dus mag je jezelf trakteren op het meeste mooie exemplaar. Dit jaar maken we het je extra makkelijk. Wij bezorgen namelijk een kerstboom van gewenst formaat bij jou thuis. Wij selecteren bij onze kweker alleen de mooiste en beste kwaliteit kerstbomen om bij jou thuis te bezorgen. Kom je liever zelf een boom uitzoeken? Dat kan ook! We kunnen je in ons tuincentrum van allerhande advies voorzien. Breng een gezellig bezoekje aan ons tuincentrum in Leusden en kom alvast in de kerstsfeer! Dan kun je meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerstafdeling. Tot snel!

Kerstversiering

Vacatures