Kerstverlichting

Bij ons vindt u een groot assortiment aan kerstverlichting tegen uiterst concurrerende prijzen. Wat dacht u van LED kerstverlichting, kerstverlichting op batterij, gekleurde kerstverlichting en klassieke kerstverlichting. Bekijk hieronder een gedeelte uit ons aanbod kerstverlichting of kom langs! 

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 39 van 39 producten
Vergelijk (0)

Vier kerst met de mooiste kerstlichtjes

Kerstverlichting hoort bij kerst en is te koop in werkelijk alle soorten, kleuren en maten. Schakelbare kerstverlichting die u langs de rand van het huis op kan hangen, kerstverlichting voor buiten en kerstverlichting voor binnen, of kerstverlichting op batterij die je kunt instellen op een bepaalde tijd. Dat is een heerlijk thuiskomen! Om een passend advies te kunnen geven aan jou over de kerstverlichting in jouw huis, kun je het beste bij ons langskomen in Leusden. Onze experts helpen jou daar met het maken van een keuze van kerstartikelen. Zorg er voor dat ook uw kerst dit jaar onvergetelijk wordt met de mooiste kerstversiering, kerstdecoratie en kerstverlichting.

Kom langs

Kerstafdeling, online kerstverlichting kopen | Tuincentrum Eurofleur

Kerstverlichting kopen | Tuincentrum Eurofleur

Kerstverlichting voor binnen

Kerstverlichting voor binnen onze huizen is de meest belangrijkste vorm van kerstverlichting. Hier kom je 's avonds thuis en hier ga je met jouw gezin, familie en vrienden genieten van de échte kerstsfeer. Kerstverlichting kan daarom niet ontbreken. Zo is er als eerste de kerstverlichting voor de kerstboom. Zodra je de breedte en hoogte van jouw kerstboom weet, dan kunnen wij jou verder helpen als het om de kerstverlichting draait. Zo koop je nooit te veel, maar ook niet te weinig kerstverlichting. Kom gezellig eens langs in Leusden! Wist je dat LED verlichting de populairste kerstverlichting was van dit jaar? En dat is helemaal niet zo gek. LED kerstverlichting en lampjes zijn namelijk enorm zuinig en zijn in zowel koude als warme kleuren bij ons verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit kerstverlichting waarbij kerstlampjes dicht op elkaar zitten of juist ver van elkaar verwijderd zijn. Je kunt ook kiezen voor stilstaande kerstlichtjes, knipperende kerstlichtjes of basis kerstverlichting. Kom snel eens langs ons tuincentrum of bezoek onze kerstshow voor ideeën en inspiratie. 

Kerstverlichting buiten

Kerstverlichting buiten kan natuurlijk niet vergeten worden. Rond kerst zijn de dagen koud en donker, maar hoe gezellig en leuk is het dan om thuis te komen in een straat vol met mooie kerstverlichting? Dat is pas écht thuiskomen. Denk maar eens aan:

  • LED kerstverlichting buiten
  • Sneeuwpeegels
  • Lichtslang voor kerst

Pas hierdoor wordt er een echte kerstsfeer gecreëerd. Ook het kopen van kerstverlichting op batterij is een keuze die veel mensen maken. De meeste batterijen gaan ongeveer zes uur per dag mee, waardoor jouw kerstverlichting de hele avond mooi blijft schitteren. Kom eens langs Eurofleur in Leusden om kerstverlichting voor buiten te kopen. Naast reguliere kerstverlichting, kun je ook bij ons tuincentrum terecht voor: verlichte kerstpinquins, verlichte kerstmannen en verlichte rendieren. 

Hangende kerstverlichting is er ook genoeg

Hangende kerstverlichting zoals een mooi verlichte kersttak of verlichte kerstster is ook erg leuk om bijvoorbeeld voor uw raam te hangen. Ook kun je een lichtslang bijvoorbeeld onder de bank of onder het televisiemeubel monteren voor extra gezelligheid. Kom het zelf bekijken!

Kerstversiering

Kerstverlichting kopen | Tuincentrum Eurofleur

Hoe kerstverlichting ophangen in de kerstboom?

Je kunt jouw kunstkerstboom of kerstboom natuurlijk versieren op jouw eigen manier, maar hoe kun je dit nu eigenlijk het beste aanpakken en waar moet je precies op letten? Onze stylisten hebben de beste tips voor het versieren en decoreren van jouw kerstboom op een rijtje gezet in slechts vijf stappen. 

  1. Kies een kerstboomstandaard, pot of mand waar je jouw kerstboom in zet.
  2. Begin altijd met de kerstlichting en check van te voren of deze kerstlampjes ook daadwerkelijk nog werken na een jaar in de doos te hebben gezeten. Werken ze niet meer? Dan kun je eens overwegen om LED lampjes te nemen: zo bespaar je energie én heb je minder kans op brand.
  3. Begin met de slingers en guirlandes. Als je guirlandes en slingers in je kerstboom wilt, dan doe je dit na het ophangen van de kerstverlichting: zo blijven alle kerstballen en andere ornamenten heel! Ook als je kralen wilt gebruiken, doe je dit voor je de rest van de versiering gaat doen.
  4. Heb je nog overige kerstversiering die jij graag in de kerstboom wilt ophangen? Dan is het bij stap vier tijd om kerstdecoratie zoals strikken, bloemen, takken en vlinders op te hangen. 
  5. Nu is het tijd om alle kerstballen in de boom te hangen! Hierbij geven wij de tip om van boven naar beneden te werken en hang grote ornamenten bovenin de kerstboom en de wat kleinere juist onderin.

Kunstkerstbomen

Alles voor een geweldige kerst!

Vacatures