Kerstdecoratie

Kerstdecoratie is natuurlijk onmisbaar tijdens de kerstperiode! Maak daarom jouw huis ook gezellig en knus met diverse kerstaccessoires.

Bestel kerstdecoratie eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

Van kerstdorpen tot kerstkransen

Plaats bijvoorbeeld traditiegetrouw een kerstdorp onder de kerstboom om kerst hélemaal af te maken. Ramen, deuren en vensterbanken mogen uiteraard ook niet vergeten worden en zijn ideaal om versierd te worden met bijvoorbeeld kerstfiguren, kerstkransen, raamdecoratie en kerstbeeldjes. Dat is niet enkel leuk voor jezelf, maar ook om een ander cadeau te doen tijdens de kerstperiode! Bij tuincentrum Eurofleur in Leusden vind je alles wat je nodig hebt om je huis en tuin helemaal kerstproof te maken.

Kerstdecoratie kopen in Leusden

Kerstdecoratie is uiterst belangrijk rondom de kerstperiode. In onze webshop kun je verschillende kerstdecoratie vinden of je kunt bij ons langskomen in Leusden. Bij ons kun je terecht voor kerstdecoratie om jouw huis vol in de kerstsfeer te brengen. De laatste kersttrends zijn hierbij van belang en onze stylisten en ontwerpers houden hier ook uiteraard rekening mee. 

Bezoek ons!

Kerstdecoratie kopen | Tuincentrum Eurofleur

Soorten kerstdecoratie

Kerstdecoratie is een breed begrip. Hieronder vallen bijvoorbeeld de volgende kerstelementen:

  • Kerstslingers
  • Kerstballen
  • Kerstverlichting
  • Kerstpieken
  • Sfeervolle kaarsen
  • Guirlandes en kerstkransen

In 2022 zijn er ook een aantal kersttrends die opvallen: zo zijn pluimen een perfecte toevoeging aan jouw kerstige living. Pluimen passen in de beestachtige leuke trend van het naar binnen brengen van de natuur. Ze springen in het oog, stralen luxe en sfeer uit en zijn makkelijk te combineren met je andere kerstdecoratie. Stop ze bijvoorbeeld in een kerstkrans, verwerk ze in de boom of zet ze gewoonweg in een bijzondere vaas op de kersttafel. Het leuke is dat je ze na de kerst prima in je interieur kunt behouden.

Kerstdecoratie tips

Je hebt een aantal mooie kerstartikelen op het oog. Superleuk! Maar zijn eigenlijk zaken waar je op kunt letten bij het versieren van je ultieme kersthuis? Wij zetten een aantal decoratietips op een rij:

  1. Kerst begint bij de voordeur! Je wilt je bezoek toch een spectaculaire entree geven? Versier dan ook de voortuin, gevel en voordeur. Denk eens aan een lichtgevend hert, lichtjes langs de goot of een zelfgemaakte kerstkrans aan de deur. Dat is nog eens een gezellige binnenkomer!
  2. Kerstballen in de boom? Natuurlijk! Maar je kunt dit jaar je kerstballen ook op een andere manier tentoonstellen. Sorteer ze op kleur en doe er een aantal in een grote vaas, stolp of vitrinekastje. Wissel af met grootte en vorm voor een speels effect. Hetzelfde geldt voor de piek: je kunt de piek de kers op de taart van je kerstboom laten zijn, maar je kunt er ook een aantal groeperen en op een schaal of onder een stolp zetten. Heb je nog een oude fles over? Vul deze met een kersttak en zet de piek op de fleshals. Een bijzonder leuke toevoeging aan je kerstversieringen.
  3. Inspiratie nodig? Sterren zijn altijd een sprankelende toevoeging aan je interieur! Sterretjes zijn namelijk tijdloos en zouden eigenlijk heel het jaar prima als decoratie kunnen dienen. Met kerst mag je met sterren al helemáál uitpakken. Een lichtgevende ster op een sidetable, stervormige hangers in de boom of een kerstkrans in de vorm van een ster... Alles mag! 
  4. Het hoogtepunt voor velen tijdens de kerstperiode is het kerstdiner. Hoe kan je je kersttafel zo mooi mogelijk aankleden? Simpel! Met een groene guirlande, wat verlichting, kaarsjes en ballen ben je al een heel eind. Naast het mooiste tafellaken, servies, bestek en de leukste servetten mag er in het midden van de tafel ruimte overgelaten worden voor wat decoratie. Drapeer nonchalant een stuk groen over de lengte van de tafel, verwerk hier verlichting in en maak het af met wat decoratie: sterren, ballen, hangers of kaarsjes staan erg gezellig! Hoe minder keurig, hoe leuker! Je maakt je kersttafel pas echt af met naamkaartjes. Probeer deze mooi vorm te geven en te decoreren met een kersttakje of lint. Zo zorg je voor eenheid.

Mooie kerstdecoratie bij Eurofleur kopen | Tuincentrum Eurofleur

Lemax decoratie en Luville kersthuisjes

Ons aanbod aan Lemax accessoires is aangevuld en wij zijn helemaal klaar voor het komende warme winterseizoen. Nu jij nog! Zorg dat je de nieuwste Lemax accessoires op tijd in huis haalt en bouw het kersdorp van je dromen. Toch meer een Luville fan? Ook hiervoor zit je bij Eurofleur goed. Bekijk ons ruime Luville assortiment of kom de collectie bij ons in Leusden bekijken. Met alle liefde geven we je advies of nieuwe inspiratie.

Lichtgevende kerstdecoratie

In ons tuincentrum Eurofleur vind je kerstverlichting in allerlei soorten en maten. LED verlichting is een enorm populaire keuze omdat dit soort verlichting erg energiezuinig is. Hierdoor gaat LED kerstverlichting vaak langer mee dan normale kerstverlichting. Ook kun je kiezen voor gekleurde lichtjes, klassieke vlamlichtjes of flikkerde kerstverlichting. De keuze ligt volledig bij jou. Als je nog twijfelt over wat voor type kerstverlichting het beste bij jouw stijl en interieur past, dan kun je gerust langskomen in Leusden. Dan helpt een van onze werknemers jou met het maken van deze keuze. Naast kerstverlichting hebben wij ook een enorm breed assortiment aan kerstversiering, zoals kerstballen. Kerstballen zijn er in enorm veel verschillende kleuren en maten. Denk aan mooie doorzichtige kerstballen, plastic kerstballen of mooie originele pieken. Breng eens gezellig bezoekje aan ons tuincentrum in Leusden en kom alvast in de kerstsfeer!

Kerstverlichting kopen

Kerstversiering kopen | Tuincentrum Eurofleur

Vacatures