Lemax 2023 collectie

Geniet van onze Lemax 2023 collectie! Er is voor ieder Lemax dorp een mooi Lemax kersthuisje te koop in ons tuincentrum en in onze webshop. Ben je juist gek op de meest traditionele Lemax kersthuisjes of ga je juist voor Lemax huisjes voor jouw eigen boeren plattenland? Bekijk hieronder snel alle Lemax kerstartikelen en mix & match er op los!

Lemax bestellen in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

Ontdek de mooiste Lemax huisjes

Er zijn tal van verschillende Lemax kersthuisjes bij ons in Leusden te koop, dus elk jaar kunnen onze Lemax liefhebbers talloze nieuwe accessoires, figuurtjes en huizen aan hun collectie toevoegen. Lemax is wereldwijd hét bekendste merk op het gebied van miniatuur kerstdorpen en huisjes: Lemax staat namelijk enorm bekend om haar unieke themadorpen, welke ieder jaar geüpdatet worden met de nieuwe collectie.

Creëer de ultieme kerstsfeer met Lemax huisjes

Lemax huisjes worden enkel van de beste kwaliteit gemaakt en veel van de kersthuisjes zijn ook uniek door een interieurscène (inkijkje) en vrolijke kleuren. Verzamelaars uit de hele wereld hebben het plezier ontdekt om op een plek in hun eigen huis met de Lemax kerstdorpen een prachtige verlichte én bewegende wereld te creëren. Zeker wanneer je rondom jouw kerstverzameling meerdere dorpseffecten toevoegt. Naast onze kersthuisjes van Lemax verkopen wij ook:
 
 • Lemax verlichting en lampjes
 • Lemax kerstfiguurtjes
 • Lemax kersttrein
 • Lemax kabelbaan
 • Lemax kerstdorp kopen in Leusden

Lemax collectie 2021 Eurofleur

Van Lemax kersthuisjes tot kersttreinen

Al sinds 1990 zijn we met z'n allen enorm fan van het merk Lemax: voor miniatuur kerstdorpen met een totaliteit aan accessoires. Het populaire kerstmerk is ooit begonnen met enkel (verlichte) huisjes, maar is inmiddels uitgegroeid tot een wereld van huizen, figuren en accessoires. De producten zorgen ervoor dat je met gemak een real-life dorp kunt nabootsen. Wist je dat de meeste Lemax huisjes ook verlicht zijn of voorzien zijn van beweging? Dit geeft extra sfeer en beleving met zich mee. Verder kun je jouw Lemax kerstdorp geheel naar eigen wens inrichten met verschillende kerstfiguren, kersttreinen en kersthuisjes. Door het toevoegen van bruggen, bomen en rijtuigen zorg je ervoor dat jouw dorp helemaal tot leven komt. 

Lemax collectie 2021 Eurofleur

Welke bekende Lemax themadorpen zijn er?

Het is je misschien niet ontgaan dat Lemax een groot assortiment biedt van huisjes, figuren en andere accessoires. De keuze uit hun assortiment is simpelweg oneindig om een geheel eigen dorp én stijl na te bootsen. Máár om producten in dezelfde stijl te vinden, blijkt voor sommige verzamelaars soms een hele klus. Om die reden brengt Lemax haar collectie uit in diverse themadorpen: van griezeldorpen naar snoepwereldjes, van boerendorpen naar kermissen.

 • Lemax Caddington Village
 • Lemax Plymouth Corners
 • Lemax Vail Village
 • Lemax Harvest Crossing
 • Lemax Santa’s Wonderland
 • Lemax Carnival
 • Jukebox Junction

Ontdek meer kerstdecoratie

Vacatures