Kamerplant kopen

Het gehele jaar door geven kamerplanten sfeer in jouw huis. Een kamerplant is een enorme aanwinst voor iedere stijl en interieur. Of je nu gek bent op klassieke planten met veel kleur of van strakke, groene planten houdt. Bij ons vind je een assortiment van enkele honderden soorten en variëteiten. Door dagelijkse rechtstreekse inkoop op de bloemenveiling en kwekerijen en de juiste verzorging in onze kassen, koop jij een kamerplant van optimale kwaliteit: vers en sterk

Momenteel verkopen wij geen kamerplanten in de webshop

Toffe kamerplant 

Er is dit seizoen volop keuze in kamerplanten. Kleurrijke orchideeën, mini papyrysplanten én vergeet vooral de groene tuinplanten niet! Je koopt alle kamerplanten verschillende soorten en maten bij tuincentrum Eurofleur.

Verschillende soorten kamerplanten

Er zijn uiteraard veel diverse soorten kamerplanten: Orchideen, vetplanten, cactussen, varens en palmen. Er zijn bovendien zelfs kamerplanten die er niet alleen voor zorgen dat er meer sfeer in huis is, maar ook de lucht nog eens zuiveren. Deze zogeheten luchtzuiverende planten zorgen ervoor dat er frissere en schonere lucht in jouw huis is. Deze luchtzuiverende kamerplanten zijn perfect voor op het kantoor, maar bijvoorbeeld ook in de woonkamer of slaapkamer. Iedere kamerplant produceert zuurstof, maar niet iedere kamerplant heeft zo'n luchtzuiverende werking. Deze kamerplanten nemen via hun eigen bladeren schadelijke stoffen op vanuit de lucht. Vervolgens worden deze stoffen in de wortel of in de plant zelf opgeslagen en afgebroken. Eigenlijk kun je luchtzuiverende kamerplanten als een soort luchtverfrisser zien, want ze zorgen er ook voor dat onfrisse geurtjes worden afgebroken. Ook luchtzuiverende kamerplanten kopen? Kom langs Eurofleur en verfris ook jouw huis. 

Verzorging kamerplanten

Elke unieke plant in huis heeft zijn eigen verzorging nodig. De ene kamerplant staat graag in de zon en de andere plant staat liever op een plek met wat meer schaduw. Eén ding wat zeker is, is dat er voor in ieder huis een geschikte kamerplant te vinden is. Maar hoe verzorg je nu een kamerplant? Wij hebben voor jou enkele handige tips om jou een handje te helpen met het verzorgen van uw kamerplant:

  • Geef jouw kamerplant de juiste hoeveelheid water - Het is uiteraard lastig om de planten genoeg water te geven, zonder dat het teveel is. Het verschilt per kamerplant hoe veel water deze nodig heeft. Voelt een blaadje van een mooie plant droog aan? Dan heeft jouw plant een beetje water nodig.
  • De kamerplant moet natuurlijk schoon en mooi blijven - Haal daarom eens een een stoffer langs de planten, om al het stof weg te halen. En je kamerplant is weer helemaal bij. 
  • Geef jouw kamerplant ook wat ruimte - Het is natuurlijk zonde wanneer een plant zomaar ergens in een hoekje wordt geduwd. Een plant groeit en heeft daarom ruimte nodig.
  • Extra voeding voor de kamerplant - Geef jouw plant af en toe wat extra plantenvoeding. Het is natuurlijk per plant wel verschillend wat voor soort plantenvoeding ze nodig hebben. Maar extra voeding is wel belangrijk om te geven voor een lang plezier van je kamerplant.

Heb jij de juiste kamerplant gevonden? De medewerkers bij tuincentrum Eurofleur kunnen jou advies geven over het onderhouden van de kamerplanten.

Welke stijl past bij jou?

Ga je voor een stoere mix van vetplantjes en verschillende cactussen? Haal je de zomer in huis met een drakenboom en verschillende palmsoorten? Of creëer je een frisse bohemian look met de populaire ‘gatenplant’, oftewel: de Monstera Deliciosa. Het kan niet groen genoeg dit jaar! Bij zo’n toffe plant hoort natuurlijk een mooie pot. Dit seizoen zie je veel de handgemaakte terracotta potten van het merk ‘Mica’. Wij hebben ze in verschillende kleuren en maten.

Kamerplanten trends

Elk jaar worden er opnieuw een aantal kamerplanten extra in het zonlicht gezet. Dit wordt gedaan om zo wat meer aandacht aan de kamerplanten te geven. In 2019 krijgen onder andere de varens, de begonia's, vleesetende planten en badkamerplanten wat extra aandacht. Deze zijn natuurlijk bij ons tuincentrum in Leusden te koop, en daarnaast zijn er ook nog genoeg andere kamerplanten. We kunnen wel stellen dat de keuze aan kamerplanten kopen zeer ruim is bij Eurofleur. 

Top-kwaliteit planten

Eurofleur selecteert enkel planten met een A-1 kwaliteit. Deze kopen we dagelijks, rechtstreeks in bij de veiling in Aalsmeer. Zo ben jij altijd verzekerd van kwaliteit en versheid tegen de beste prijs.Je kan dus heel lang genieten van jouw kamerplant. 

Kamerplanten kopen bij Eurofleur

Ben jij dus op zoek naar de perfecte kamerplant om jouw interieur op te fleuren? Tuincentrum Eurofleur te Leusden heeft er 100% zeker iets voor jou bij zitten, dus kom eens langs en laat je inspireren door al die mooie kamerplanten. Heb jij vragen over de verzorging van kamerplanten of wil je een plant in een pot laten zetten? Vraag het gerust eens in ons tuincentrum, want onze medewerkers staan voor jou klaar. Bekijk naast onze mooie kamerplanten ook eens onze mooie tafeldecoratie, kaarsen, tuinplanten en potten

Toon filters Verberg filters

Filter producten