Zijdebloemen

Zijdebloemen zijn weer helemaal terug! Kleur, kleur en nog meer kleur! Bij Eurofleur vind je een grote en gevarieerde collectie zijdebloemen van de hoogste kwaliteit. De botanische zijdebloem mag niet ontbreken in jouw interieur dit seizoen. Deze zijdebloem is niet van echt te onderscheiden en haalt in elke ruimte het zomergevoel naar boven. Naast zijdebloemen heeft Eurofleur ook een scherp geprijsde collectie foam bloemen. Bekijk hieronder de collectie en ons aanbod van zijdebloemen. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie

Foam- en zijdebloemen

Naast onze mooie tuinplanten, trouwbloemen, rouwbloemen en andere kamerplanten, heeft Eurofleur te Leusden ook een enorm breed assortiment foam- en zijdebloemen oftewel kunstbloemen. Deze bloemen zijn vrijwel niet van echte bloemen te onderscheiden, je hebt langer plezier van de nep bloemen én het is onderhoudsvriendelijk. Laten we eerst eens wat dieper ingaan op de styling van de kunstplanten.

  • Als eerste moet je bedenken waar je de zijde bloemen gaat neerzetten. Vaak staan nepbloemen mooier achter een vlakke achtergrond of in een vaas waarbij de takken er voor twee derde bovenuit steken. Heb je vrijstaande takken? Dan is een lagere compositie vaak praktisch en mooier. Denk bijvoorbeeld aan het midden van jouw tafel. Het is namelijk nog wel fijn om elkaar aan te kunnen kijken tijdens het avondeten. 
     
  • Wanneer je voor een vaas kiest met een smalle opening, dan is het makkelijker om de takken van de zijdebloemen te rangschikken en er een mooi boeket van te maken.
     
  • Uiteraard hoef je geen water in de vaas te doen, maar het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je een wat zwaardere vaas kiest of de vaas iets verzwaard. Op die manier kan de vaas niet makkelijk omvallen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gekleurd zand of siergrind. 

Foam- en zijdebloemen kopen

Tuincentrum Eurofleur heeft een mooie afdeling foambloemen, zijdebloemen en nepplanten in Leusden. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet meer van echt te onderscheiden! Je hebt er bovendien geen omkijken meer naar en ze staan heel erg decoratief. Zet maar eens een mooi boeket van nepbloemen in jouw woonkamer, hal of slaapkamer en jouw gasten zullen direct vrolijk aankomen. In ons tuincentra in Leusden (Utrecht) vind je een grote variatie van seizoensbloemen, nepplanten, rouwboeketten en decoratieve takken. Je kunt daarnaast ook altijd échte snijbloemen met zijdebloemen combineren. Zie jij het verschil wel? Wij niet!

Foam- en zijdebloemen kopen

Zijdebloemen

Ben jij op zoek naar een plant of bloem voor die ene donkere hoek of in de kamer waar geen raam zit? Bekijk dan eens onze zijdeplanten! Deze planten, groot en klein, brengen groen naar zelfs de donkerste plekken in jouw huis! Naast het feit dat de zijdebloemen bijna niet van echte snijbloemen zijn te herkennen, zijn ze ook erg makkelijk te onderhouden. Het enige wat soms gedaan moet worden, is het regelmatig stofvrij maken van de zijde takken van het boeket. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met een plumeau, maar ook met een vochtige doek kun je dit gemakkelijk doen. Als je kiest voor een natte doek, dan moet je uitkijken dat je de doek niet te nat maakt om kalkvlekken te voorkomen. 

Ben je op zoek naar een mooi bloemstuk in huis? Dan kunnen onze stylisten voor u een geheel bloemstuk maken naar uw stijl en smaak. Woon je in omgeving Utrecht, Leusden, Woudenberg of Amersfoort? Kom dan gezellig langs bij Eurofleur om versteld te staan van onze zijdebloemen. Kunstbloemen kopen heeft zo veel voordelen. Beleef het zelf!