Verlichting

Ben jij op zoek naar lampen of verlichtingsbronnen, zoals LED en Halogeen? Dan ben je bij tuincentrum Eurofleur aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een trendy lamp van bijvoorbeeld Light & Living of Cotton Balls kom je bij ons ook niks tekort. Laat je eens inspireren in onze webshop of kom gezellig langs bij ons tuincentrum in Leusden.

Tijdelijk verkopen wij geen verlichting in de webshop. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe toevoegingen. Wel verkopen de meest prachtige kaarsenboekettenkamerplanten en bloempotten. Bestel eenvoudig online!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lampen kopen | Tuincentrum Eurofleur

LED verlichting en lampen kopen

LED lampen zijn uiterst populair in ons tuincentrum: van kogellamp tot aan kaarslampen: je vindt het allemaal. LED verlichting staat bekend om zijn duurzaamheid. Vaak wordt de aanschaf van een LED lamp al terugverdiend in een jaar tijd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld gloeilampen gaan LED lichtbronnen 50x langer mee én je bespaart ook nog eens op jouw energiekosten. Bij ons tuincentrum vind je verschillende kleuren LED verlichting terug. Vaak geeft een LED lamp een warm, wit licht waarmee je snel een gezellige en warme sfeer realiseert. Verder is de kwaliteit van het licht ook heel goed waardoor je er prettig naar kunt kijken. Dit komt omdat LED verlichting vaak een iets zachter licht heeft dan andere lampen en verlichting types. Wist je dat we ook LED partyverlichting verkopen? Voor een huisfeest is dit natuurlijk ideaal! 

Bezoek ons!

Voordelen van LED verlichting?

Hierboven hebben we al enkele voordelen van LED armaturen genoemd, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer! Hierdoor kun je LED lampjes gemakkelijk in verschillende situaties toepassen. LED verlichting is als eerste natuurlijk enorm zuinig in stroomverbruik én heeft een langere levensduur dan andere lichtbronnen. Hierdoor is dit soort verlichting erg milieuvriendelijk. Je kunt LED verlichting het beste zien als een investering: bij aanschaf is de lamp duurder maar dit verdien je met gemak terug. Een ander groot voordeel van LED lampjes is het feit dat deze verlichting niet opgewarmd hoeft te worden maar gelijk op volle sterkte straalt. Wanneer je de kamer binnenloopt hoef je dus niet nog even te wachten voordat je alles goed kan zien, maar heb je gelijk goed zicht.

Halogeenlamp kopen en hoe werkt een halogeenlamp?

In principe werkt een halogeenlamp precies hetzelfde als een gloeilamp. Het verschil tussen deze twee lampen zit hem in de warme uitstoot. Er wordt namelijk meer elektriciteit omgezet in licht dan bij een gloeilamp. Hierdoor wordt er geen normaal glas gebruikt maar hittebestendig kwartsglas waardoor het glas niet barst door de hitte. Bovendien wordt er gas aan de halogeen toegevoegd zodat er geen zwarte vlekken op de lamp komen zoals wel kan gebeuren bij bijvoorbeeld gloeilampen.

Wat zijn de voordelen van een halogeenlamp

  • Halogeen heeft een goede lichtsterkte en een breed bereik.
  • Halogeen is relatief goedkoop om aan te schaffen. 

Halogeen versus LED

Vaak worden halogeen lampen gebruikt als spot en dan bij voorkeur een inbouwspot. Dit heeft te maken met het feit dat een halogeenlamp een smalle lichtbundel afgeeft die ook nog eens veel licht biedt. Enige nadeel hierbij is wel dat er veel energie verloren gaat: bij een halogeenlamp wordt de meeste energie namelijk in warmte omgezet in plaats van licht. Door middel van LED verlichting bespaar je enorm veel energie ten opzichte van halogeen verlichting maar ook hoeven de LED spots bijna niet vervangen te worden. De keuze tussen LED en halogeen is erg persoonsgebonden, maar onze werknemers in het tuincentrum adviseren jou graag. Dus woon je nabij Amersfoort, Woudenberg, Achterveld of Soesterberg? Kom dan eens gezellig langs en kom de gezellige sfeer bekijken. 

Buitenverlichting

Verlichting kopen | Tuincentrum Eurofleur

Vacatures