Eurofleur Leusden
Abonneer je op onze nieuwsbrief voor aanbiedingen, wekelijkse tuintips en nog veel meer

De interieurtrends van 2018

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben de bevroren voeten en dikke truien nu wel zat. De warme chocomel met slagroom mag plaats maken voor een Aperol Spritz met prosecco. We beginnen bijna aan een nieuw seizoen en de lentekriebels gieren door mijn lijf! Wat zijn de interieurtrends dit najaar?

 

Hoe groener hoe beter

Planten waren vorig jaar al niet weg te denken uit ons interieur. Ook dit jaar kan het niet groen genoeg! De pannenkoekplant en de gatenplant mogen niet ontbreken, maar een hippe hanger ook zeker niet! De Erwtenplant hangt er gezellig bij dit voorjaar.

 

 

Het nieuwe retro

Wie houdt van de sixties, houdt van rotan! De rotan meubels waren vorig jaar ook al een up-coming trend, maar zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons interieur. Daar komt dit jaar een luxe interieurtrend bij! Ik word er erg blij van… fluweel! Dit zachte stofje zie je uitgevoerd in sofa’s, stoelen, kussenhoezen en poefs. Ik wil het allemaal! Wel in meisjesachtig roze natuurlijk…

 

Een apart motiefje

Je bent ze op Instagram genoeg tegengekomen als er iemand zijn/haar interieur deelde met de online wereld: Perzische vloerkleden. Inmiddels onder heel wat salontafeltjes te vinden in Nederland. Ook dit jaar zet deze trend zich voort. Denk aan kussens gemaakt van kelims of met Afrikaans motief. Het kleurenpalet hiervan ligt dicht bij de aarde, waardoor het rust en warmte creëert. Dit in combinatie met een pannenkoekplantje of mooie grote gatenplant… Ik ben fan!

 

 

Koper maakt plaats voor goud

Een echte trendkleur vorig jaar was koper. Dit jaar gaan we voor goud! We zien goud in de pootjes van meubels, als servies of als lamp. Daarnaast geven de materialen natuursteen, marmer en goudkleurig metaal een gevoel van luxe. Dit in combinatie met een meisjesachtig roze sofa van zacht fluweel is in één woord te omschrijven: GLAMOROUS!

 

Al deze toffe trends zie je op de woonafdeling van Eurofleur! 

Zoeken


Meer bij Eurofleur

Meer dan 213434 producten verdeeld in 6 afdelingen

Op zoek naar iets specifieks? Kom naar de winkel of vraag het ons!

Je vindt ons in Leusden (vlakbij Amersfoort & Utrecht)

Elke zondag open van 12.00 uur – 17.00 uur

Online bestellen

Online bloemen of een cadeaubon bestellen

Op zoek naar iets specifieks? Kom naar de winkel of vraag het ons!