Tuinonderhoud in Midden Nederland

Een mooie tuin aanleggen of inrichten is al een flinke taak, maar bij het onderhouden van de tuin komt ook veel kijken. De tuin heeft bij ieder seizoen zijn eigen onderhoud nodig. Om het hele jaar door een mooie tuin te houden, is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Bij Eurofleur geven we je hier graag advies over en bieden we je alles om je tuin goed te kunnen onderhouden, bijvoorbeeld over het onderhouden van je gazon en het beplanten van je borders. Onkruid groeit snel in de zomer; verwijder het met regelmaat. Heel veel vaste planten kunnen worden teruggesnoeid voor nog een tweede bloei zoals margrieten, geranium, rudbeckia, vrouwenmantel en ridderspoor. Voor vragen kun je contact met ons opnemen. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 1072 producten
Vergelijk (0)

Tuinonderhoud producten

Wij vertellen je vandaag wat meer over de volgende tuinonderhoud producten:

  • Meststoffen
  • Tuingereedschap
  • Bestrijdingsmiddelen

Meststoffen

Er zijn genoeg meststoffen in ons tuincentrum in Leusden te vinden. Wist je dat planten en gewassen bijvoorbeeld langer én gezonder leven met meststoffen? Doordat de juiste meststoffen de groei van gewassen stimuleert, leven je planten langer en gezonder. Bij tuincentrum Eurofleur vind je allerlei soorten stoffen die geschikt zijn voor jouw bloemen en planten. Kies daarom uit ons ruime aanbod van potgrond, tuinaarde en meststoffen en ga extra lang genieten van gezonde gewassen in jouw woonkamer of tuin. Het is natuurlijk erg afhankelijk van welke plant je thuis hebt staan, welke voeding deze nodig hebben. Heb je bijvoorbeeld veel kamerplanten? Dan is een vloeibare meststof de juiste keuze voor je. De ingrediënten van deze specifieke meststof zijn precies afgestemd op de behoeftes van gewassen binnenshuis. Wanneer je gek bent op jouw gazon en deze in de beste conditie mogelijk wilt houden, maak dan de keuze voor gazonmest met speciaal toegevoegde kalk. Deze hoogwaardige mest heeft een hoog kaliumgehalte en bevat extra veel magnesium en ijzer. 

Tuingereedschap kopen

Tuingereedschap is belangrijk om jouw tuin buiten te goed onderhouden en natuurlijk is het erg handig om jouw gereedschap voor de tuin binnen handbereik te hebben. Heb je geluk met een mooi grasveld in de tuin? Dan is een goede elektrische grasmaaier of grastrimmer een echte must have voor jou. Wanneer je een grote boom in de tuin hebt staan, dan is bijvoorbeeld een bladblazer niet te missen! Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller in de tuin werken. Of ga eens lekker grasmaaien met een oude rolgrasmaaier. Ook zijn er natuurlijk nieuwe technologieën uitgevonden die ons leven een heel stuk makkelijker maker. Denk maar eens aan de robotgrasmaaiers, die automatisch je gras gaan maaien. Het is bij het kopen van elektrisch tuingereedschap wel altijd belangrijk dat je van te voren goed nadenkt. Zorg bijvoorbeeld dat kleine kinderen en huisdieren hier uit de buurt van blijven. Loop je even naar binnen? Trek de stekker van je tuinmachine er even uit.

Bestrijdingsmiddelen kopen

Een ander belangrijk tuinonderhoud item zijn de bestrijdingsmiddelen die je inzet op het moment dat je last hebt van ongewenste planten of dieren. Denk eens aan onkruidbestrijders en roundup natural. Maak vooral de keuze voor biologische bestrijdingsmiddelen of verdelgers, zodat je de natuur niet kunt aantasten en alles veilig blijft voor andere (huis)dieren en gebruik nooit meer dan nodig is. We adviseren jou uiteraard graag in ons tuincentrum te Leusden!

Bekijk ook eens bij ons bewatering, tuinplanten, tuinverlichting en tuinmeubelen.

Buitenhuis producten