Bewatering

Ga je in de zomer altijd een tijdje op vakantie en ben je bang dat de tuin helemaal bruin is geworden bij terugkomst? Met de bewatering voor de tuin van Tuincentrum Eurofleur in Leusden hoef je hier niet langer bang voor te zijn. Ook ben je niet afhankelijk van familieleden of kennissen die de tuin onderhouden. Kom snel langs om ons complete assortiment bewateringssystemen te komen bekijken of bestel deze simpelweg online. Er bestaan allerlei soorten bewatering, iedere soort heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Je hebt natuurlijk ook altijd een gieter nodig in huis, ook deze koop je bij Tuincentrum Eurofleur!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 242 producten
Vergelijk (0)

Bewater je tuin met het ruime aanbod van Tuincentrum Eurofleur

Tuincentrum Eurofleur heeft een ruim assortiment aan bewatering. Zo verkopen wij verschillende soorten hulpmiddelen om de tuin met de hand water te kunnen geven, zoals gieters, regentonnen of een simpele tuinslang. Deze materialen zijn allemaal nodig om je tuin mooi en gezond te houden. Echter, je bent ook bij ons aan het juiste adres voor elektrische bewatering van je tuin. Deze systemen zijn ideaal als je op vakantie gaat of simpelweg niet altijd tijd hebt om de planten en het gazon water te geven. Laat je verrassen door het gemak van de bewatering van Tuincentrum Eurofleur.

bewatering-eurofleur-sproeisysteem

Micro-drip-systeem kopen

Met het Micro-drip-systeem krijgen jouw planten de ideale hoeveelheid water. Heb je niet zulke groene vingers of geef je zelf altijd de planten teveel water? Dan is dit systeem wellicht iets voor jou. Je koopt het micro-drip-systeem bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden of je bestelt het gemakkelijk online. Onze medewerkers helpen je graag verder met welke onderdelen je allemaal nodig hebt om dit systeem te installeren in je tuin. Dit systeem zorgt ervoor dat je water bespaard doordat jouw planten de juiste hoeveelheid water krijgen. 

Naast het micro-drip-systeem kun je natuurlijk bij ons terecht voor veel meer watersystemen of bewatering hulpmiddelen, zoals sproeiers. Kom langs bij ons tuincentrum in Leusden of neem contact op voor meer informatie over ons aanbod bewatering. Zorg ervoor dat jouw planten mooi blijven, ook al ga je op vakantie! Al onze watersystemen kun je gemakkelijk bestellen in de webshop.