Tuinverlichting

Tuinverlichting is een belangrijk onderdeel van je tuin. Met de juiste tuinverlichting creëer je gemakkelijk sfeer en kun je ook nog 's avonds heerlijk genieten van je tuin. Voor ons complete aanbod tuinverlichting zien we je graag terug bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden. Kies hieronder de categorie waar je naar op zoek bent en bekijk de producten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 159 producten
Vergelijk (0)

Zet de tuin in de spotlight! Om de tuin ook op late zomeravonden en donkere najaarsdagen sfeervol te houden, is de nodige tuinverlichting gewenst. Tuinverlichting is er in allerlei soorten en maten zodat de juiste match voor jouw tuin, terras of balkon altijd te vinden is. Ga je voor een lamp op de schutting of wil je de beplanting uitlichten? Moet het voornamelijk praktische verlichting zijn of moet sfeer juist de overhand hebben? Verlichting die past bij de inrichting van de tuin is natuurlijk het mooist. Bij ons vind onder andere:

  • Sensorlampen
  • (Inbouw)spots
  • Staande lampen en sokkels
  • Wandlampen
  • Sfeerlampen

Buitenverlichting kopen

Er is keuze in onder andere kunststof, aluminium en RVS lampen. Kunststof buitenverlichting kan vaak wel tegen een stootje en gaat daardoor lang mee. Aluminium is weer goed verwerkbaar, licht in gewicht en 100% recyclebaar. Check altijd na of er een poedercoating is aangebracht, dan weet je zeker dat uw verlichting niet gaat roesten. Bij RVS ben je daar sowieso van verzekerd. Ook heeft RVS een bijzonder chique uitstraling. 

Tuinverlichting kopen | Tuincentrum Eurofleur

Doel van de tuinverlichting

Bedenk goed wat het doel is van de aan te brengen verlichting. Het uitlichten van een looppad vraagt om andere verlichting dan het verlichten van de boom. Denk dus ook goed na over de plek waar de verlichting mag shinen. Een lichtplan is dan ook geen overbodige luxe. Wanneer je het doel en de plek hebt bepaald, komt persoonlijke smaak om de hoek kijken. Bedenk voor welke uitstraling je wilt gaan. Een moderne of klassieke tuin vraagt om andere lichtjes dan een klassieke achtertuin. Dit is een kwestie van smaak. 

Schijn een lichie op mij

Een tuin is sneller te weinig dan teveel verlicht. Zoals je weet schrikt veel licht in, op en rondom huis en tuin inbrekers af. Dat is een groot praktisch voordeel aan buitenverlichting. Sluit uw tuinlampen aan op een tijdschakelaar, die je in kunt stellen als je een paar dagen weg bent. Als je kiest voor speciale energiezuinige lampen kun je de stroomkosten tot een minimum beperken.
 

Tuinverlichting kopen eurofleur Leusden