Tuinverlichting

Tuinverlichting is een belangrijk onderdeel van je tuin. Met de juiste tuinverlichting creëer je gemakkelijk sfeer en kun je ook nog 's avonds heerlijk genieten van je tuin. Voor ons complete aanbod tuinverlichting zien we je graag terug bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 268 producten
Vergelijk (0)

Verschillende soorten tuinverlichting 

Er bestaan veel verschillende soorten tuinverlichting, die ieder zo zijn voordellen hebben. Tuincentrum Eurofleur in Leusden verkoopt onder andere,

  • led tuinverlichting, 
  • feestverlichting voor buiten
  • tuinverlichting op zonne-energie
  • led verlichting voor in de tuin

Led verlichting in de tuin heeft erg veel voordelen. Ten eerste is het energiezuinig, vergeleken met een gloeilamp besparen ledlampen 80% meer energie. Ook gaat de led verlichting in uw tuin vele malen langer mee, led lampen branden gemiddeld 20.000 uur. Hiernaast geeft de led verlichting in uw tuin direct licht, je hoeft hier niet op te wachten. Ben je bang dat led-verlichting niet warm genoeg licht geeft? Dit is gelukkig helemaal niet meer het geval, er bestaan ook warmere ledlampen die warm licht afgeven!

Feestverlichting voor buiten kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Wil je wat meer sfeer in je tuin, maar wil je geen standaard tuinverlichting? Kijk dan eens bij ons aanbod feestverlichting voor buiten. Je kunt hierbij denken aan verschillende soorten lichtsnoeren die je over bijvoorbeeld je schutting kunt hangen. Met deze feestverlichting voor buiten creëer je gemakkelijk en vrolijke sfeer in de tuin. 

tuinverlichting-eurofleur-leusden

Tuinverlichting op zonne-energie

In ons assortiment tuinverlichting hebben wij een ruim aanbod aan tuinverlichting op zonne-energie. Met tuinverlichting op zonne-energie zet de tuinverlichting zonne-energie om in licht. De solar tuinverlichting uit ons assortiment zijn ledlampen die werken op zonne-energie. De meeste solar tuinverlichting uit ons assortiment gaat automatisch branden als het donker wordt. Dit kan doordat er een automatische schemerschakelaar is ingebouwd. Een groot voordel van de solar tuinverlichting is dat je na de aanschaffing er geen kosten meer bijkomen. De solar tuinverlichting gebruikt namelijk geen stroom. Wat nog een groot voordeel is van de lampen die werken op zonne-energie, is dat je geen kabels hoeft aan te leggen, er zijn namelijk helemaal geen kabels nodig! 

Drie tips voordat je tuinverlichting koopt

Voordat je tuinverlichting aanschaft, is het van belang om rekening te houden met de volgende factoren. 

  1. Waarvoor gebruik je de tuinverlichting? Is de tuinverlichting alleen om ervoor te zorgen dat je langer kan genieten van de tuin 's avonds? Of wil je er ook ongewild bezoek mee weren? Als je deze afweging maakt, kan je ervoor kiezen om reguliere tuinverlichting aan te schaffen of voor tuinverlichting met bewegingssensoren te gaan. 
  2. Kies je stijl verlichting. Je kunt het beste kiezen voor één stijl verlichting. Zo voorkom je dat de verlichting in je tuin er chaotisch uit gaat zien. 
  3. Deze tip kan je overslaan als je voor tuinverlichting op zonne-energie kiest. Als je kiest voor reguliere tuinverlichting met kabels, is het van belang dat je van tevoren een kabelplan opstelt. Zo weet je precies waar je de kabels moet aanleggen en waar de tuinverlichting uiteindelijk komt.

Wil je meer weten over tuinverlichting? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons tuincentrum in Leusden nabij Amersfoort, Scherpenzeel en Woudenberg. Naast tuinverlichting kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor prachtige tuinmeubelen en tuinplanten