Tuinonderhoud

Een mooie tuin aanleggen of inrichten is al een flinke taak, maar bij het onderhouden van de tuin komt ook veel kijken. De tuin heeft elk seizoen onderhoud nodig. Om het hele jaar door een mooie tuin te houden, is regelmatig onderhoud immers erg belangrijk. Bij Eurofleur in Leusden geven we je hier graag advies over en bieden we je alles om je tuin goed te kunnen onderhouden. Denk aan gereedschap of verzorgingsproducten om bijvoorbeeld je gazon of borders in optimale conditie (terug) te brengen.

Bestel eenvoudig in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 878 producten
Vergelijk (0)

Tuinonderhoudsproducten online kopen

Onkruid wieden, je tuinmeubels schoonmaken of het terugsnoeien van je vaste planten; er is altijd wel een onderhoudsklusje te doen. De onderhoudsvrije tuin bestaan dan ook niet. Okay, we geven toe: onderhoudsklusjes zijn altijd de leukste. Wél geven ze je een enorm voldaan gevoel. Een gazon dat veel groener is dan aan de overkant of een terras dat al jaren ligt, maar er gloednieuw uitziet? Het is mogelijk wanneer je op zijn tijd de handjes uit de mouwen steekt. Gelukkig vind je in het (online) tuincentrum Eurofleur allerlei middelen die het onderhoud een stukje makkelijker maken. Wij vertellen je vandaag wat meer over onder andere de volgende tuinonderhoudsproducten:

  • Meststoffen
  • Tuingereedschap
  • Bestrijdingsmiddelen

Meststoffen online kopen

Er zijn allerlei soorten meststoffen in ons tuincentrum in Leusden te vinden. Doordat de juiste meststoffen de groei van gewassen stimuleert, leven je planten langer en gezonder. Ook geven ze lekkerder fruit en kleuren de bloemen een stuk feller. Bij tuincentrum Eurofleur vind je allerlei soorten voedingsstoffen die geschikt zijn voor jouw planten, struiken, bomen of gazon. Kies uit ons ruime aanbod van potgrond, tuinaarde en meststoffen en geniet straks nóg meer van jouw groen. Het is natuurlijk afhankelijk van welke plant je thuis hebt staan, welke voeding deze nodig heeft. Heb je bijvoorbeeld veel kamerplanten? Dan is een vloeibare meststof de juiste keuze voor je. De ingrediënten van deze specifieke meststof zijn precies afgestemd op de behoeftes van gewassen binnenshuis. Wanneer je gek bent op jouw gazon en deze in de beste conditie mogelijk wilt houden, maak je de keuze voor gazonmest met speciaal toegevoegde kalk. Deze hoogwaardige mest heeft een hoog kaliumgehalte en bevat extra veel magnesium en ijzer. Onze medewerkers adviseren je graag over jouw specifieke plantsoort.

Meststoffen

Meststoffen en potgrond kopen | Tuincentrum Eurofleur

Tuingereedschap kopen bij Eurofleur

Tuingereedschap is onmisbaar wanneer je een tuin, balkon of terras hebt. Het is essentieel om jouw tuin buiten goed te onderhouden. Heb je geluk met een mooi grasveld in de tuin? Dan is een goede elektrische grasmaaier of grastrimmer een echte must have. Wanneer je een grote boom in de tuin hebt staan, is bijvoorbeeld een bladblazer niet te missen. Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller in de tuin werken. Er zijn de laatste jaren een hoop nieuwe technologieën bij gekomen die ons leven een heel stuk makkelijker maker. Denk maar eens aan de robotgrasmaaiers of watergeefsystemen die je met je telefoon kunt bedienen. Leer meer over ons aanbod tuingereedschap van onder andere Gardena.

Tuingereedschap

Bestrijdingsmiddelen kopen in Leusden

Andere belangrijke tuinonderhoudsitems zijn de bestrijdingsmiddelen die je inzet op het moment dat je last hebt van ongewenste planten of dieren. Denk eens aan onkruidbestrijders of producten die slakken uit je tuin houden. Maak vooral de keuze voor biologische bestrijdingsmiddelen of verdelgers, zodat je de natuur niet aantast en alles veilig blijft voor andere (huis)dieren. We verkopen onder andere de milieuvriendelijke producten van Pokon en ECOstyle. Gebruik ook nooit meer dan nodig is, want dit zal je geliefde plant eerder kwaad dan goed doen. We adviseren jou uiteraard graag in ons tuincentrum te Leusden!

Bestrijdingsmiddelen

 

Onderhoudsmiddelen en meer kopen bij Eurofleur

In deze categorie kun je ook terecht voor handschoenen, plantgeleiding en andere producten die jou helpen je tuin naar een praktischer niveau te tillen. Bekijk ook eens bij ons bewatering, tuinplanten, tuinverlichting en tuinmeubelen. Tot snel bij Eurofleur!

Openingstijden

Vacatures