Steelgereedschap

Steelgereedschap is een ruim begrip. Het gaat hierbij niet alleen om harken, bezems en schoffels; we hebben het ook over bijvoorbeeld gereedschapshouders, verlengstukken en afvalgrijpers. Gardena en Talen Tools zijn twee merken voor tuingereedschap met de benodigde expertise om tuinieren zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 79 producten
Vergelijk (0)

Gardena steelgereedschap

De steelgereedschappen van Gardena zijn zo gemaakt dat iedereen er mee kan werken. Zo kun je kiezen uit stevig hout, of licht aluminium. Bij Gardena is er ook de mogelijkheid om verschillende gereedschappen met elkaar te combineren. Zo zijn er multifunctionele opzetstukken en is het mogelijk om een andere steel te kiezen. 

Tuingereedschap van Talen Tools

Talen Tools heeft een ontzettend ruim assortiment aan steelgereedschap, met verschillen in de formaten en materialen. Niet alleen bieden zijn gereedschap aan voor in uw tuin, maar zij hebben ook mestvorken en stalvorken voor bijvoorbeeld op een boerderij of in een paardenstal. Met dit aanbod onderscheiden zij zichzelf en met hun scherpe prijzen zijn zij een grote speler in de markt. 

Vacatures