Vijververlichting

Zonder vijververlichting is jouw vijver niet compleet, het is toch prachtig als je vijver 's avonds verlicht en je de vissen kan zien? Met ons assortiment vijververlichting zorg je ervoor dat je vissen en waterplanten altijd zichtbaar zijn, ook al is het donker! Natuurlijk is vijververlichting ook goed voor de veiligheid, anders heb je de kans dat je er inloopt als het donker is. Zorg voor veiligheid en sfeer rondom je vijver met de vijververlichting van Tuincentrum Eurofleur in Leusden. 

Vijver

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Soorten vijververlichting

Je kunt de vijver op verschillende manieren verlichten. Ten eerste kun je de vijver vanaf de bodem verlichten door waterdichte spots of strips te bevestigen aan de bodem. Je kunt natuurlijk ook de vijver vanaf de kant verlichten met prachtige spots. Het is maar net wat je mooier vindt, maar Tuincentrum Eurofleur heeft het allemaal! Wij verkopen vijververlichting voor onder als boven water. Maak voordat je de onderwaterverlichting of reguliere verlichting gaat aansluiten een stroomplan zodat je precies weet of je genoeg punten in de tuin hebt om stroom te verwekken. Met de juiste planning hoeven de snoeren van de verlichting ook helemaal niet zichtbaar te zijn. 

vijververlichting-kopen-eurofleur

Onderwaterverlichting voor de vijver

Onderwaterverlichting voor de vijver bestaat er verschillende soorten. De populairste soort onderwaterverlichting van dit moment is led verlichting. Led verlichting biedt je erg veel voordelen, want het is laag in energieverbruik en het brengt alsnog erg veel sfeer in de vijver en de tuin. Je gebruikt minder energie met led verlichting, waardoor led onderwaterverlichting ook nog eens bijdraagt aan het milieu. Ook voor een eventuele zwemvijver is led onderwaterverlichting erg goed geschikt. Je kunt de snoeren van de verlichting gemakkelijk wegwerken. Zo kun je veilig zwemmen in de zwemvijver zonder je druk te hoeven maken over de snoeren van de verlichting.

Sfeerverlichting voor de vijver

De vijver kun je natuurlijk ook verlichten vanaf de zijkant, je hoeft niet perse onderwaterverlichting toe te passen. Ook bestaat er sinds een aantal jaar drijvende vijververlichting. Deze verlichting plaats je overdag in een oplader en kun je 's avonds op het wateroppervlak van e vijver plaatsen. De reguliere tuinverlichting kan ook gebruikt worden om de vijver te verlichten. Zo kun je gewone tuinspots kopen en deze rondom de vijver plaatsen zodat deze verlicht wordt. Wel moet je goed opletten met welke hoek je gebruikt, zodat de vijver echt op de juiste manier sfeer krijgt. Ook verkopen wij verschillende soorten verlichting met een speciale kleur. Zo kun je de juiste kleur verlichting in de tuin krijgen en voldoet de verlichting aan al je wensen!

Heb je meer vragen over vijververlichting of wil je meer weten over ons aanbod? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Leusden of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder met het verlichten van jouw vijver op de juiste manier. Ook voor het aanleggen van een vijver ben je bij ons aan het juiste adres! En wil je de vijver graag vullen met vissen? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment vijvervissen. We hopen je graag terug te zien bij ons tuincentrum in Leusden! 

Vijvervissen

Vacatures