Vogels

Vogels, vogels en nog meer vogels. Er zijn weer volop voederhuizen voor in de tuin of hangend tegen de muur en raamvoedersilo’s. In de dierenspeciaalzaak van Eurofleur vind je onder meer kanaries, parkieten, Japanse meeuwtjes, zebravinken en dwergpapegaaien. Daarnaast kun je bij ons in Leusden terecht voor een grote collectie vogelkooien en parkieten- en papegaaienspeeltjes.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 24 producten
Vergelijk (0)

Grasparkiet 

Je kunt bij tuincentrum Eurofleur in Leusden ook een grasparkiet kopen. Dus heb je interesse om een grasparkiet of kanarie te kopen? Kom dan gezellig bij ons langs. De grasparkiet vindt zijn oorsprong in Australië, ze wonen in de voornamelijk drogere gebieden en vliegen daar in enorme zwermen rond. Grasparkieten zijn kleine vogeltjes van zo'n 18 centimeter groot. Een goed verzorgde grasparkiet kan wel zo'n vijftien tot twintig jaar oud worden. Grasparkieten komen daarnaast in veel verschillende kleuren voor. De wildkleurvariant komt in Nederland bijna niet voor omdat er veel gekweekt is met deze soort. Er zijn verder gekweekte grasparkieten in allerlei kleuren; blauw, groen, geel, wit, bont, grijs en nog veel meer variaties. 

Vogelkooi kopen in Leusden?

Wil jij een vogelkooi kopen voor jouw vogel? Wij hebben in ons grote tuincentrum enorm veel soorten en maten vogelkooien.Van goedkopere vogelkooien tot de meest grote en originele vogelkooien. Bestel deze nu online in onze webshop of kom gezellig bij ons langs in Leusden. Bij het kopen van een vogelkooi moet je goed opletten op verschillende elementen. Bijvoorbeeld de tralie afstand, de stokken, de grootte en het aantal vogels dat erin gaan verblijven. Onze werknemers geven je graag wat tips hoe je vogel het naar zijn zin heeft in een nieuw verblijf, binnen of buiten. Voor welke soort vogel de kooi ook is, voor iedere vogel geldt dat een vogel minimaal zijn beide vleugels kunnen spreiden in de kooi. Hoe meer ruimte daaromheen, hoe beter! Bekijk onze productspecificaties voor welke vogels de kooi geschikt is of laat je persoonlijk door ons voorlichten.

Papegaaienkooien

Papegaaienkooien zijn de laatste tijd erg populair! Ze zijn groot, stoer en natuurlijk lekker stevig! Bovendien hebben deze vogelkooien vaak een prachtige coating, zijn ze verrijdbaar en omdat grote parkietachtigen en papegaaien nogal van gezelligheid houden… kan een aantal kooien open van boven. Op de stok zit je gevleugelde vriend heerlijk hoog en hoort hij er helemaal bij. Lekker gezellig thuis! 

vogels-online-dierenwinkel-parkiet - vogel kopen - vogelvoer - vogelspeeltjes

Vogelkooien kanaries en parkieten

Voor tropische vogels en kanaries hebben wij in Leusden ook nog verschillende kooien in allerlei kleuren en maten. Bekijk in de winkel of in de webshop onze kooien kleine vogels en kanaries. Parkieten, grote parkieten en agaporniden (dwergpapegaaien) hebben een voornamelijk ruimere vogelkooi nodig met dikkere tralies en met een grotere tralie afstand. Voor deze soort vogels kun je het beste zoeken bij parkietenkooien en/of volières.

Vogelvoer

Vogelvoer is natuurlijk ook erg belangrijk bij het kopen van een vogel. Een vogel kopen is namelijk niet iets waar je nooit meer omkijken naar hebt. Soortgericht vogelvoer is daarmee erg belangrijk voor een gezond en gelukkig vogelleven. Van nature zijn vogels een groot deel van de dag op zoek naar voedsel voor zichzelf en de jonkies. Naast een rijke variatie aan zaden en granen, zijn ook insecten, groenten en fruit natuurlijke voedingsbronnen waaruit jouw vogel zijn noodzakelijke voedingsstoffen haalt. Er zitten namelijk hoogwaardige eiwitten en aminozuren hierin en deze stoffen zijn vooral nodig voor de opbouw en onderhoud van weefsels zoals de spieren en veren. Uit groenten en fruit haalt een vogel zijn dagelijkse behoeften aan vitaminen en mineralen.

Online dierenwinkel Leusden

Naast enorm leuke vogels verkopen wij in Leusden ook veel andere leuk dierbenodigdheden:

Dus woon jij in omgeving Woudenberg, Amersfoort en Soesterberg? Kom dan langs tuincentrum Eurofleur voor de mooiste dieren spullen! 

Vacatures