Vogelhuisje

Met een vogelhuisje in je tuin zorg je voor meer vogels in de tuin. Zo kan je gegarandeerd genieten van het gezang van de vogels en help je ook nog eens de vogels overwinteren in jouw tuin! Ons assortiment vogelhuisjes is erg ruim, dus kom gezellig langs in ons tuincentrum in Leusden voor het complete assortiment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Help de vogels met een vogelhuisje in je tuin

Tuincentrum Eurofleur heeft prachtige vogelhuisjes in het assortiment voor grote en kleinere vogels. Maar met een vogelhuisje in je tuin wordt je tuin niet alleen gezelliger, ook help je hierbij de vogels! Door middel van een vogelhuisje kunnen de vogels in jouw tuin makkelijker hun jongeren groot brengen. In een vogelhuisje zijn de jongen veilig tegen roofdieren en kunnen zij ongestoord groot en sterk worden. Kom naar Tuincentrum Eurofleur in Leusden voor de mooiste vogelhuisjes voor in jouw tuin. 

Vogelhuisje-kopen-leusden amersfoort, zeist, veenendaal

Verschillende soorten vogels betekent verschillende soorten vogelhuisjes

Elke soort heeft zo zijn eigen wensen als het gaat om een vogelhuisje. De ene vogel heeft zijn vogelhuisje het liefst op een beschutte plek, terwijl de ander het vogelhuisje graag hoog heeft hangen. Onze medewerkers kunnen je verder helpen met de aanschaf van het juiste vogelhuisje, maar het is het beste als je van tevoren wat onderzoek doet. Als je goed oplet welke vogels er in je tuin rondhangen, kan je het beste een vogelhuisje kopen die bij de desbetreffende soort past. Vliegen er bijvoorbeeld veel Roodborstjes in je tuin? Dan kan je het beste een halfopen vogelhuisje kopen. Wij verkopen verschillende soorten vogelhuisjes die bij verschillende vogels passen. Sommige vogels komen voor in de stad, terwijl andere het liefste in bossen rondvliegen. Het ligt er dan ook vaak niet alleen aan het vogelhuisje wat je in je tuin hebt, maar ook aan de omgeving waarin je woont. Woon je in een stedelijk gebied? Dan zullen huismussen vast de vogels zijn die je vaak voorbij ziet komen in de tuin. Hieronder een overzicht met welk vogelhuisje u het beste kunt kopen bij Tuincentrum Eurofleur:

Vogelhuisjes ophangen in de tuin of op het balkon

De vogels die in je tuin komen, moeten zich veilig voelen en in het vogelhuisje durven te gaan. Zorg dus voor een rustige plek in je tuin of op het balkon. Als je het vogelhuisje op een plek hangt waar gedurende de hele dag zon op staat wordt het de vogels al gauw te heet. Het liefste hang je het vogelhuisje dus niet op het zuiden. Ook moeten de vogels in je tuin een niet al te moeilijke route af te hoeven leggen om het vogelhuisje in te kunnen vliegen. Let er dus goed op dat er geen takken of andere obstakels voor het vogelhuisje hangen. Als je deze tips aanhoudt moeten er haast wel vogels in je vogelhuisje gaan wonen!

Vogelhuisje kopen bij Tuincentrum Eurofleur

Voor de mooiste vogelhuisjes van goede kwaliteit kom je naar Tuincentrum Eurofleur in Leusden. Ons aanbod is ruim en biedt veel vogelhuisjes voor een voordelige prijs. Kom langs in ons tuincentrum in Leusden nabij Amersfoort, Zeist en Veenendaal. Voor vragen kunt u langskomen of contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Eurofleur!

Vacatures