Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal wanneer je geen gedoe wilt met vallende naalden of gesleep van een zware kerstboom in jouw auto. Bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden hebben wij genoeg keuze voor kunstkerstbomen. Deze bomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en zijn beschikbaar in heel veel soorten en maten. Een kunstkerstboom kun je met kluit of zonder kluit kopen. Een kunstkerstboom geeft je veel gemak en toch creëer je die perfecte kerstsfeer in huis. Dat klinkt toch heerlijk? Kom snel langs of bestel vanuit huis!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Kunstkerstboom kopen 

Een nep kerstboom gaat vaak super lang mee en wordt de laatste paar jaar ook steeds populairder. Het materiaal van de kunstkerstboom is zo gemaakt dat het net lijkt of je een echte kerstboom in huis hebt staan. Natuurlijk is een kale kerstboom niet erg aantrekkelijk en wordt daarmee niet de échte kerstsfeer in huis gebracht. Je moet de kerstboom versieren met kerstdecoratie zoals: kerstballen, pieken, kerstverlichting, kerstslingers en kersthangers. Wist je trouwens dat er ook tegenwoordig al kunstkerstbomen zijn met verlichting? Hoe handig is dat! Bij ons tuincentrum in Leusden kun je deze soorten ook kopen. Alles om jouw kunstkerstboom mooi en sfeervol te maken. Met een kunstkerstboom kun je jarenlang genieten van een onbezorgde kerst met een prachtige boom. Laat de feestdagen maar komen!

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Eurofleur

De mooiste kunstkerstbomen 

Een kerstboom met lichtjes, een kunstkerstboom met sneeuw of een smalle kunstkerstboom? We hebben allerlei mooie kunstbomen voor je te koop in tuincentrum Eurofleur. Een kunstkerstboom gaat je een hoop gedoe besparen tijdens de drukke feestdagen, dus ga lekker ontspannen het feestseizoen in en schaf jouw kunstkerstboom nu online aan of kom langs in het tuincentrum. Onze kerstbomen zijn altijd goed op voorraad en worden snel bezorgd, zelfs in de feestperiode.

Soorten kunstkerstbomen

Wij verkopen in Leusden diverse soorten kunstkerstbomen, zoals van de merken:

  • Triumph tree
  • Black Box

Van grote kunstkerstboom tot aan een mini kerstboom

Je kunt Kerst zo gek maken als je zelf wilt, maar een kunstkerstboom kun je gemakkelijk op iedere plek van je huis plaatsen. Is jouw budget beperkt? Ook dan ga je een mooie kunstkerstboom bij ons vinden. Je kunt met ieder budget slagen in het vinden van een geschikte kunstkerstboom. Ons assortiment is dan ook erg breed. Zo hebben wij brede kerstbomen, smalle kerstbomen en hoge kerstbomen. Maar denkt u ook eens aan een witte kunstkerstboom, groene kunstkerstbomen of plafond kunstkerstbomen. Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils. De kunstkerstbomen van Triumph Tree hebben veel voordelen en die hebben we even voor jou op een rijtje gezet:

  • Minimaal 5 jaar garantie
  • Erg duurzaam
  • Eenvoudig op te zetten en in model te brengen
  • Brandvertragend
  • Tijdloos
  • Goede kwaliteit
  • Geen naalduitval

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum Eurofleur

Kunstkerstboom in Leusden

Bij de kunstkerstboom zit altijd een duidelijke beschrijving hoe je de boom gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Zijn de feestdagen voorbij? Dan kan de kunstkerstboom gemakkelijk weer opgeruimd worden en bewaard blijven in de doos. Wil je liever een échte kerstboom? Dan ben je natuurlijk ook welkom bij ons tuincentrum in Leusden. Wil jij je eens laten inspireren door onze kunstkerstbomen? Kom gerust eens langs. Dan kun je meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerstafdeling.