Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal wanneer u geen gedoe wilt met vallende naalden of gesleep van een zware kerstboom in uw auto. Bij ons Tuincentrum Eurofleur in Leusden hebben wij genoeg keuze voor kunstkerstbomen. Deze bomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en zijn beschikbaar in heel veel soorten en maten. Een kunstkerstboom kunt u met kluit of zonder kluit kopen. Een kunstkerstboom geeft u veel gemak en toch creëert u die perfecte kerstsfeer in huis. Dat klinkt toch heerlijk?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Kunstkerstboom kopen

Een kunstkerstboom gaat vaak super lang mee en wordt de laatste paar jaar ook steeds populairder. Het materiaal van de kunstkerstboom is zo dat het net lijkt of u een echte kerstboom in huis heeft staan. Natuurlijk is een kale kerstboom niet erg aantrekkelijk en wordt daarmee niet de echte kerstsfeer in huis gebracht. U moet deze mooi versieren met: kerstballen, pieken, kerstverlichting, kerstslingers en kersthangers. Wist u trouwens dat er ook tegenwoordig al kunstkerstbomen zijn met verlichting? Hoe handig is dat! Bij ons tuincentrum in Leusden kunt u deze soorten ook kopen. Alles om uw kunstkerstboom zo mooi en sfeervol te maken. Met een kunstkerstboom kunt u jarenlang genieten van een onbezorgde kerst met een prachtige boom. Laat de feestdagen maar komen!

Soorten kunstkerstbomen

Wij verkopen in Leusden diverse soorten kunstkerstbomen, zoals:

  • Triumph tree
  • Black Box

Ons assortiment is dan ook erg breed. Zo hebben wij brede kerstbomen, smalle kerstbomen en hoge kerstbomen. Maar denkt u ook eens aan een witte kunstkerstboom, groene kunstkerstbomen of plafond kunstkerstbomen. Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils. De kunstkerstbomen van Triumph Tree hebben veel voordelen en die hebben we even voor u op een rijtje gezet:

  • Minimaal 5 jaar garantie
  • Erg duurzaam
  • Eenvoudig op te zetten en in model te brengen
  • Brandvertragend
  • Tijdloos
  • Goede kwaliteit
  • Geen naalduitval

Kunstkerstboom Leusden

Bij de kunstkerstboom zit altijd een duidelijke beschrijving hoe u de boom gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Zijn de feestdagen voorbij? Dan kan de kunstkerstboom gemakkelijk weer opgeruimd worden en bewaard blijven in de doos. Wilt u liever een échte kerstboom? Dan bent u natuurlijk ook welkom bij ons tuincentrum in Leusden. Wilt u zich eens laten inspireren door onze kunstkerstbomen? Kom gerust eens langs. Dan kunt u meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerstafdeling