Luville

Maak jouw Luville kerstdorp compleet. De vrolijke Luville kersthuisjes, figuurtjes, dorpjes en andere miniaturen geven vaak licht of hebben bewegende elementen en werken op batterijen of adapters. Kies uit verschillende collecties en maak jouw eigen kerstdorp.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 115 producten
Vergelijk (0)

Luville kersthuisjes en figuren

Luville kersthuisjes vormen de perfecte toevoeging aan jouw kerstdorp. De Luville kersthuisjes, figuurtjes en miniaturen ogen sfeervol en zien er uniek en gedetailleerd uit. Wist je dat alle Luville kersthuisjes van porselein zijn, en bovendien ook nog eens handgeschilderd? 

Luville kersthuisjes en kerstfiguurtjes bestaan in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld uit de volgende leuke Luville miniaturen:

  • Vrolijke kersthuisjes met sfeervolle verlichting;
  • Leuke kermis miniaturen, zoals een draaimolen of een spookhuis;
  • Schattige molentjes;
  • Skipiste en bijpassende skilift;
  • Kerstkraampjes;
  • Leuke accessoires zoals mooie kerstboompjes;
  • En nog veel meer!

Combineer jouw favoriete items voor jouw eigen unieke kerstdorp! Hou jij van de oer-Hollandse huisjes? Kies dan voor de Molendam collectie. Wie van typische Scandinavische kerstfiguurtjes houdt, zoals een sauna of een bubbelbad, kiest juist voor de Sledgehølm collectie. Naar Luville vind je bij Eurofleur ook leuke kersthuisjes van Lemax

Luville Lemax kerstdorp Tuincentrum Eurofleur Leusden

Luville Efteling miniaturen

Luville beschikt over verschillende artikelen en collecties, waaronder zelfs een Efteling-collectie! Hierin vind je de leukste kerstfiguurtjes die je vast bekend voor komen! Kies bijvoorbeeld uit een schattig elfje, een lief ballonenvrouwtje, of een prachtige scene uit het verhaal van het meisje met de zwavelstokjes. Ken je de kikkerfontein nog? Wil je liever een miniatuur van Pardijn, of de waterput van Vrouw Holle? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Prachtige Luville artikelen online

Bekijk de webshop van tuincentrum Eurofleur voor de allermooiste Luville producten. Kies uit allerlei verschillende kerstminiaturen en geniet zo optimaal van de feestdagen. Heb je vragen over ons assortiment? Contact opnemen met één van onze medewerkers is uiteraard geen probleem. Tuincentrum Eurofleur is 7 dagen per week geopend en de webshop is natuurlijk altijd voor jou beschikbaar!