Kransen & guirlandes

Christmas time! Door een mooie, grote kerstkrans aan jouw voordeur te hangen, krijg jij gegarandeerd kerstkriebels! Ook verkopen wij diverse soorten guirlandes om de kerstsfeer goed in huis te brengen. Je hebt de keuze uit een grote kerstkrans, een kleine kerstkrans, een kerstkrans voor binnen of een kerstkrans voor buiten. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Diameter (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

Hoe maak je een kerstkrans?

Hoe maak nu eigenlijk zelf een kerstkrans? Dat is eigenlijk helemaal niet moeilijk! Vul je huidige kerstdecoratie aan met één of meerdere kerstkransen voor op de (voordeur), het raam of de kast. Wat heb je nodig?

 • Strokrans
 • Takken dennengroen
 • Snoeischaar
 • Wikkeldraad
 • Krammen of ijzerdraad
 • Kerstversiering, niet te groot
 • Breed satijnlint
 • Smal lint
 • Schaar

Nu kun je aan de slag!

 1.  Voorbereiding kerstkrans - Knip van de takken dennengroen, kleine takjes groen. 
 2. De krans met groen bedekken - Voeg de geknipte takjes groen bij elkaar en maak hier vervolgens kleine bundeltjes van. Daarna kun je de bundeltjes groen dakpansgewijs op de krans zetten en zet ze vast door wikkeldraad, over het groen heen, stevig om de krans te wikkelen. Je herhaalt deze stap totdat jouw kerstkrant goed vol & dik groen is bekleed. Tip: probeer ervoor te zorgen dat alle takjes allemaal dezelfde kant op wijzen, anders wordt het een rommelig geheel!
 3. Tijd om de kerstkrans te versieren - Nu kun je aan de slag gaan met kleine versierballetjes, strikjes en lintjes. 
 4. Krans met lint versieren - Nu kun je om het midden van de krans een breed lint knopen om de krans aan op te hangen. 

Kerstkrans of guirlande kopen | Tuincentrum Eurofleur

Kerstkrans aan de voordeur 

Wil jij een kerstkrans voor de deur hangen of guirlandes of een adventskrans kopen voor in huis? Dan ben je bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden aan het juiste adres. Met kerst verwelkom je jouw familie en vrienden voor een gezellige en knusse sfeer waar iedereen stiekem heel het jaar naar snakt. Een kerstkrans is altijd een goede keuze om sfeer in huis te creëren en het huis te decoreren tijdens de kerstdagen. 

Soorten kerstkrans

Er zijn veel verschillende soorten kerstkransen. Verschillende kerstkransen en guirlandes zijn voorzien verlichting en andere juist niet. De meest populaire soorten zijn:

 • Kerstkrans met LED verlichting
 • Kerstkrans multicolour 
 • Kerststlinger 200L 
 • Guirlandes met LED verlichting

Kransen zorgen, zeker op de donkere dagen, voor sfeer en gezelligheid. Het type kerstkrans waar jij voor kiest, kun je op verschillende manieren toepassen in- en rondom het huis om de kerstsfeer te creëren. Je kunt een kerstkrans op veel verschillende manieren gebruiken en toepassen. Buiten op de voordeur is de meest gebruikte plek om een kerstkrans op te hangen, maar denk eens aan de achterdeur, poort, boom of schutting. Ook binnenshuis kun je een kerstkrans of guirlande ophangen aan bijvoorbeeld het plafond, een kast of voor het raam. Op tafel heb je ook nog de mogelijkheid om deze tafel te voorzien van decoratie, zoals dennenappels, kaarsen en kerstballen. Kerstkransjes en groene slingers zijn daardoor lekker functioneel! Wees creatief dit jaar en maak jouw kerst onvergetelijk. 

Kerstkrans of guirlande kopen | Tuincentrum Eurofleur

Kerstkrans kopen

Bij Eurofleur te Leusden vind je 100% zeker een bijzondere kerstkrans om jouw interieur compleet te maken. In allerlei kleuren en materialen die perfect bij jouw kerstinterieur passen. Het zal je ook beslist niet zijn ontgaan: kerst wint de laatste jaren aan populariteit en zeker in 2020 hebben we een sfeervolle kerst meer dan verdiend! Met een kerstkrans kun je dat kerstgevoel versterken. Ook kun je bij Eurofleur andere kerstdecoratie kopen zoals kerstballen, maar ook voor kunstkerstbomen en kerstverlichting kun je bij ons terecht!

Alles voor een geweldige kerst!

Vacatures