Lemax accessoires

Met de accessoires van Lemax creëer je thuis het perfecte kerstdorp voor het ultieme kerstgevoel. De donkere dagen staan weer voor de deur en daarmee de feestmaand. Een mooie gelegenheid om weer goed uit te pakken dit jaar en jouw woonkamer om te toveren in winter wonder land! Maak het levensecht!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Shop jouw Lemax accessoires bij Eurofleur

Welke accessoires je ook zoekt om je dorp compleet te maken, bij Eurofleur ben je op de juiste plek. In de collectie van Eurofleur vind je onder andere:

  •  Bruggen

  •  Matten

  •  Fonteinen

  •  Bomen 

  •  Verlichting  

Begin bij de basis en leg een landschap aan. Dit kun je doen door bomen, muren en matten toe te voegen. Vind hier verschillende dennenbomen en bekijk ook eens de schommelboom. Voor een gedetailleerde look kun je ook denken aan een prachtige fontein of wees origineel en overweeg een prieel te plaatsen! Wij verkopen verschillende soorten straatlantaarns zodat je er een kunt kiezen die het beste past bij jouw eigen stijl.

Creatief met je Lemax kerstdorp

De mogelijkheden met de Lemax accessoires zijn eindeloos. Voer uit wat je in je hoofd hebt.  Breng licht in de donkere dagen door aan je kerstdorp een prachtige kerstboom toe te voegen compleet met gekleurde lichtjes en piek. Jouw kerstdorp steelt de show! Ook verkopen wij verschillende spotlights om extra sfeer te creëren en de aandacht te vestigen op de verschillende topstukken in jouw kerstdorp. Wat zeker niet mag ontbreken in jouw creatie is een verlicht vuur. Vuur brengt mensen samen in de winter. In ons assortiment vind je het Lemax kampvuur dat werkt op batterijen.

Nieuw assortiment Lemax accessoires

Je vindt hier het nieuwste assortiment Lemax accessoires om details toe te voegen aan jouw kerstdorp. Hoe je het ook wil inrichten, met deze artikelen zorg je voor een unieke look. Stel jouw perfecte kerstdorp hier samen en maak het helemaal af. Of denk eens aan waar je een vriend, vriendin, collega of familielid blij van zou worden. Geniet en breng licht in de donkere dagen in huis. Het opbouwen van het een kerstdorp is ook een fantastische activiteit om samen met de kinderen te doen in de vakantie. Hoe je het ook doet, wij wensen je heel veel plezier en natuurlijk fijne dagen toe. 

Vacatures