Lemax figuren

Met Lemax figuurtjes breng je leven in je kerstdorp. Koop hier je dorpsbewoners en recreëer het dagelijkse dorpsleven in de gezellige wintermaanden. Er zijn verschillende soorten Lemax figuurtjes van allerlei leeftijden, beroepen en die verschillende activiteiten uitvoeren. Maak een verhaal en laat de kerst figuren tot leven komen!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Gezellige winterse taferelen

Bij Eurofleur vind je een groot aanbod aan Lemax kerstfiguren. Bekijk onze verschillende families in uitleenlopende activiteiten van skiën tot sleeën en van schaatsen tot vissen. Ook vind je ouderwetse koetsen en voedselkraampjes zoals een groente- en fruitkraam, broodkraam en koffiekraam. Nog origineler is de gingerbread man kraam!  Ook typische winterse activiteiten kun je in je dorp verwezenlijken zoals bijvoorbeeld een heerlijke avond bij het kampvuur of sneeuwpoppen maken met het hele gezin. 

Voor ieder een figuur

De figuurtjes van Lemax zijn de ultieme toevoeging aan jouw kerstdorp. Het zijn immers haar bewoners en de bewoners brengen leven in het dorp. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een utopie! De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze figuren brengen direct het kerstgevoel in je dorp. Sfeervoller wordt het niet. Naast de bewoners, vind je bij Eurofleur ook de kerstman in verschillende settingen. Hij mag natuurlijk niet ontbreken. Ook dieren zoals honden, rendieren en paarden zijn te vinden in de collectie. Samen vormt het een gezellig geheel met heerlijke seizoens sfeer waar niemand die je kerstdorp komt bezoeken omheen kan. 

Koop bij Eurofleur je Lemax figuren

De Lemax kerstfiguren kunnen niet ontbreken in jouw collectie. Neem een kijkje in ons assortiment en kies wat het beste past bij jou stijl of laat je inspireren om het eens over een geheel andere boeg te gooien qua thema. Maak je dorp bijzonder en vind nieuwe kerstfiguurtjes bij Eurofleur. Bezoek ons tuincentrum en kom de figuurtjes in het echt bekijken in Leusden. Zo kun je alvast een beetje sfeer proeven en in de kerstsfeer komen. 

Andere Lemax items

Vacatures