Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 185 producten
Vergelijk (0)

Vind je perfecte Lemax kersthuisjes bij Eurofleur. Welke stijl je ook hebt gekozen, wij bieden Lemax huisjes om je kerstdorp compleet te maken. Bij Eurofleur vind je onder andere huisjes uit de collecties:

  • Caddington Village

  • Harvest Crossing 

  • Vail Village Facade

  • Santa’s Wonderland

 Naast huisjes vind je in ons assortiment ook winkeltjes, kraampjes, foodtrucks en restaurantjes. Bij Eurofleur vind je alles om jouw dorp compleet te maken qua sfeer en voorzieningen. 

Jouw unieke Lemax kerstdorp

Door het veelzijdige aanbod aan Lemax huisjes maak je je dorp functioneel en daarmee levendig! Je geeft je bewoners een plek om te wonen, recreëren en gezellig met elkaar samen te komen. Bekijk de verschillende culinaire bestemmingen voor jouw Lemax bewoners. Hiernaast zijn er verschillende kerken en bijvoorbeeld een politiebureau om uit te kiezen, maar laat ook zeker je bewoners iets functioneels als een kapper of postkantoor niet ontberen. Wat je ook zoekt en hoe je het dagelijks leven van de bewoners ook wil inrichten, bij Eurofleur ben je aan het juiste adres!

De huisjes van Lemax

De Lemax huisjes die je kiest vormen het karakter van je kerstdorp. Bij Eurofleur vind je een breed aanbod van de verschillende huisjes van het populairste dorp van Lemax: Caddington Village. Dit karakteristieke dorp bezit oneindige charme en met een keuze voor een van de huisjes uit deze lijn sla je de plank nooit mis. Voor het creëren van de ultieme kerstsfeer in je dorp verkopen wij ook huisjes van Santa’s Wonderland. Maar wat dacht je van een balzaal in de tuin? Voor de echte vakantiesfeer voeg je ook een heerlijk ski resort aan jouw dorp toe, waar mensen na een lange dag op de piste heerlijk tot rust kunnen komen. 

Maak jouw kerstdorp compleet

Bij Eurofleur vind je een uitgebreid assortiment aan kerstdorp huisjes en andere toevoegingen en accessoires. Deze huisjes geven jouw dorp die unieke uitstraling! We hebben de nieuwste items toegevoegd aan onze collectie, dus bestel eenvoudig online of kom langs in ons tuincentrum in Leusden!

kerst
Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
kerst
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
kerst
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...
kamerplanten
De 5 mooiste kerstplanten voor binnen

In deze blog ontdek je de vijf mooiste kerstplanten voor binnen die je niet mag missen.

Lees meer...
kamerplanten
Amaryllis: dé blikvanger tijdens de feestdagen

De Amaryllis, met haar majestueuze bloemen en elegante uitstraling, is een geliefde plant onder bloemenliefhebbers.

Lees meer...
kerst
Doen! Kerstboom en kerstgroen recyclen

De feestdagen van 2022 zijn weer achter de rug, grote kans dat de kerstboom al behoorlijk begint uit te vallen. Tijd om de kerstboom en kerstgroen te recyclen!

Lees meer...
Vacatures