Afdelingen >  De kerstshow

Maak uw kerst onvergetelijk. Kom naar de grootste kerstshow van Midden-Nederland!

Heeft u het verlanglijstje voor de kerstinkopen al gereed? Wij bij Eurofleur zijn klaar voor een sprankelende kerst. Vorig jaar telden we 300.000(!) bezoekers. Dit jaar gaan we voor meer! Komt u ook? De berenband staat u swingend op te wachten!

De kerstshow van Eurofleur is dit jaar moderner en het assortiment is groter! De levende kerststal en de berenband zorgen voor genoeg vermaak voor de kleintjes, terwijl papa en mama (of opa en oma) genieten van warme chocolademelk en een lekker hapje uit ons sfeervolle restaurant. 5000m2 gevuld met de mooiste kerstballen, honderden miniaturen van Lemax en de mooiste kerststukjes

Gaat u dit jaar voor goud? Of kiest u voor pasteltinten? Eurofleur heeft voor elke woonstijl passende kerstdecoraties. Van de klassieke kerstman, tot moderne versieringen in natuurlijke kleuren. Ook de laatste trends zijn hier te vinden: Celadon-kerstballen en kerstschilderijen met gezellige lichtjes erin mogen dit jaar niet ontbreken aan uw verzameling kerstdecoraties!

Over lichtjes gesproken: een must in de decembermaand! Maak het binnen én buiten sfeervol met onze warme kerstverlichting. Je vindt deze in alle soorten en maten bij Eurofleur. Wist u bijvoorbeeld al dat er LED-verlichting is die u kunt koppelen? Zo maakt u van verschillende lichtsnoeren een meterslange lichtslang voor het hele huis, de straat, of zelfs de hele buurt!

Fijne feestdagen!

kerstshow header

Klik op onderstaande foto's, om de foto te vergroten

kerstshow header
Kerstshow-afbeelding1
Kerstshow-afbeelding2
Kerstshow-afbeelding5
kerstshow header
Kerstshow-afbeelding1
Kerstshow-afbeelding2
Kerstshow-afbeelding5
Meer bij Eurofleur

Meer dan 213434 producten verdeeld in 6 afdelingen

Op zoek naar iets specifieks? Kom naar de winkel of vraag het ons!

Je vindt ons in Leusden (vlakbij Amersfoort & Utrecht)

Elke zondag open van 12.00 uur – 17.00 uur

Online bestellen

Online bloemen of een cadeaubon bestellen

Op zoek naar iets specifieks? Kom naar de winkel of vraag het ons!