Jouw eigen arrangement samenstellen

Onder elk plantje past een potje, maar dat geldt natuurlijk ook andersom! Dankzij de grote variatie en keuze in onze bloempotten en vazen, kun je ook bij ons terecht voor de mooiste arrangementen en bloemstukken. Je kunt bij ons langskomen in Leusden en een eigen bloemstuk of plantenstuk laten samenstellen of een kant-en-klaar bloemstuk aanschaffen.

Voor welke planten kies jij?

Ons gespecialiseerd personeel op de kamerplanten- en bloemenafdeling kunnen je gemakkelijk helpen met het maken van een arrangement naar keuze. Uiteraard geven onze werknemers hier en daar wat stylingstips zodat het hele plaatje compleet is! Wat zijn nu veel gebruikte bloemen en planten in zo'n bloemstuk? Wij hebben wat populaire toppers op 'n rijtje gezet:

 

 

Maak 'n keuze uit diverse potten en vazen

Een plantenstuk is niet alleen leuk voor bij jou thuis in de woonkamer, maar is ook hartstikke leuk om cadeau te geven! Met een arrangement kun je gemakkelijk alle kanten op én het plaatje is pas compleet met een prachtige schaal, pot of vaas. Zo kun je uit onder andere de volgende materialen kiezen:

  1. Glazen potterie
  2. Manden
  3. Kunststof bloempot
  4. Keramische pot

Potterie

Een arrangement voor ieder seizoen

Een bloemstuk is tijdloos! Natuurlijk wisselen de bloemen en planten in de zomer van de winterperiode, maar over het algemeen is een arrangement tijdloos. Je kunt kiezen voor een prachtig zomers boeket of juist gaan voor een herfst bloemstuk. Van grote bloemstukken tot de ini-mini arrangementen: er is zoveel keuze dat er altijd eentje bij moet zitten die naar wens is. Wil je een eyecatcher in de woonkamer of in de gang zetten? Dan tippen wij om een arrangement te laten samenstellen: samen met een werknemer kan je dan een passend bloemstuk samenstellen waar veel mensen jaloers op gaan zijn. Heb je liever gewoon een simpel boeket? Dat kan je ook kiezen op onze boekettenafdeling

Meer weten over arrangementen?

Wil je voorbeelden van bloemstukken bekijken? Kom dan eens gezellig bij ons langs in Leusden en ervaar zelf wat onze bloemisten en plantenexperts het beste kunnen. Ook voor speciale feestdagen zoals Pasen en Kerst zijn bloemstukken te vinden waardoor je geniet van een prachtig paasbloemstuk of kerstbloemstuk. Wil je een bloemstuk of arrangement cadeau doen? Laat je dan even goed adviseren, want voor mensen zonder groene vingers is een plantenstuk met veel bloemen niet erg handig. Een zijdeplant, vetplant of cactus kan dan beter op z'n plek zijn. En met vetplantjes zijn enorm leuke plantenarrangement samen te stellen zoals een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes.

Een arrangement kopen heeft zo veel voordelen. Beleef het zelf!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Vacatures