Schoonmaakartikelen

Ongelukje in de keuken of een vlek op de bank? Schoonmaakartikelen zijn volop verkrijgbaar bij ons tuincentrum in Leusden. Van laminaatreiniger tot aan het schoonmaken van de badkamer: alles is te koop! Bij Eurofleur vind je alle HG schoonmaakmiddelen voor alledaagse en niet-alledaagse huishoudelijke klussen. Ontdek hieronder ons aanbod schoonmaakartikelen of kom langs in de winkel!

Schoonmaakartikelen bestellen in onze webshop!

✓  Gratis verzenden vanaf €50,- ✓  Vandaag besteld, volgende werkdag op de post ✓  Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 48 van 48 producten
Vergelijk (0)

Schoonmaakmiddelen kopen | Tuincentrum Eurofleur

Schoonmaakmiddelen kopen in het tuincentrum

Van allerlei verschillende huishoudelijke schoonmaakmiddelen, huishouddoekjes en bezems tot aan (elektrische) schoonmaakapparaten en emmers: er zijn enorm veel verschillende schoonmaakartikelen bij ons tuincentrum te vinden. Het merk HG is enorm populair en is daarom ook volop verkrijgbaar in ons tuincentrum. Ga jij jouw keuken, badkamer of woonkamer schoonmaken? Bij ons vind je alle benodigdheden voor iedere kamer thuis.

Het schoonmaken van de keuken en badkamer

Twee ruimtes die in huis veelal worden gebruikt zijn de badkamer en keuken. Daarom is regelmatige reiniging en onderhoud ook zeker van belang. Met de reinigingsmiddelen van HG wordt schoonmaken erg makkelijk. Van diepvries snelontdooier tot aan kookplaat reinigers: je vindt het allemaal bij ons in Leusden. Enkele populaire reinigingsmiddelen voor de keuken en badkamer zijn:

  • HG natuursteen aanrechtreiniger
  • HG afzuigkapfilter ontvetter
  • HG kalkaanslagverwijderaar
  • HG sanitairglans

Bezoek ons!

Voegenfris en tegelreiniger kopen van HG

Wilt u uw tegels weer glanzend, vrij van kalkaanslag en hygiënisch schoon krijgen? Dit doe je gemakkelijk met een speciale tegelreiniger van HG. Om schimmel uit de voegen tussen de tegels te verwijderen, gebruik je voegenfris: dit is een antischimmel voegenreiniger. 

Laminaat reinigers en beschermers kopen

Ook voor jouw laminaatbescherming hoef je niet verder te zoeken. Wij bieden laminaat krachtreinigers, laminaat alledag spray en laminaat beschermglans. Deze vloeibare stof vormt na droging een mooi glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm.

HG producten kopen

Wij verkopen enkel het top merk HG schoonmaakmiddelen omdat wij hier helemaal achter staan en volledig geloven in de werking van de schoonmaakmiddelen. Denk aan HG schimmel, HG ontstopper, HG vloerreiniger, HG natuursteen reiniger en HG tapijtreiniger. Voor iedere schoonmaakklus heeft HG wel een product! Ook voor binnenverlichtingdeurmattenkamerplanten en kaarsen hoef je niet verder te zoeken!

Binnenshuis

HG schoonmaakmiddelen kopen | Tuincentrum Eurofleur

Vacatures