De tuin beplanten

Wil je meer groen en tuinplanten in je tuin? Kom dan naar Tuincentrum Eurofleur. Wij helpen je graag bij het (her)inrichten van je tuin. De prachtige hagen, heesters, vaste planten en eenjarige planten uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit, voor een goede prijs! Wil je een border vol Hortensia's? Of juist een border met allemaal verschillende planten? Bij Tuincentrum Eurofleur kan het allemaal! Neem een plattegrond mee van je tuin en laat ons tuincentrum je inspireren voor jouw tuininrichting. De medewerkers in ons tuincentrum bekijken graag alle mogelijkheden voor jouw tuin. Ontdek onze tuinplanten:

Een vijver plaatsen?

Heb je een plekje in de tuin vrijgemaakt voor een vijver? Kom dan naar Tuincentrum Eurofleur in Leusden en laat je verrassen door de mogelijkheden. Als je hebt besloten om een vijver te plaatsen in de tuin, heb je twee mogelijkheden:

  • Vijver aanleggen met vijverfolie
  • Vijver aanleggen met vijverbakken

Als je een vijver wil aanleggen met vijverfolie, kun je zelf de vorm van deze vijver bepalen. Ideaal dus als je op zoek bent naar iets anders dan de standaard. Het kost echter wel redelijk wat tijd en moeite om de vijver aan te leggen met vijverfolie. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om één van de vijverbakken in je tuin te plaatsen. Hierbij graaf je eenvoudig grond uit je tuin en plaats je de vijverbak. Met een vijver krijg je tuin gelijk een andere en natuurlijkere uitstraling. Weet jij al waar je voor kiest? Voor meer informatie over vijverbakken en vijverfolie kom je naar ons tuincentrum in Leusden. 

'N zithoek in de tuin

Ben je tevreden met al het groen in je tuin, maar wil je een zithoek creëren? Ook dan ben je bij Tuincentrum Eurofleur aan het juiste adres. Ons aanbod tuinmeubelen is erg ruim. Met de tuinmeubelen uit ons assortiment creëer je een gezellige plek in de tuin waar je tijdens de zwoele zomeravonden heerlijk kunt vertoeven. Zo krijg je meteen een andere tuininrichting. Bekijk ons aanbod tuinbanken, loungesets, tuinstoelen en meer in de webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Leusden. Richt je tuin opnieuw in met de prachtige tuinmeubelen van Tuincentrum Eurofleur!

Tuinverlichting, schutting en bestrating

Naast planten, vijverbenodigdheden en tuinmeubelen kun je natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor de juiste tuinverlichting, schutting en bestrating. Met de prachtige tuinverlichting uit ons assortiment zorg je ervoor dat je ook 's avonds nog heerlijk kunt genieten in de tuin. De juiste schutting en bestrating zorgen ervoor dat jouw tuin een mooi geheel wordt. 

Wil je meer weten tuininrichting? Voor inspiratie en advies kun je altijd bij ons binnenlopen! Neem een schets mee van je tuin, dan helpen we je graag verder.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)
Vacatures